Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nevjerojatan potez

Legendarni nogometaš maskiran među ultrasima pratio jedan od najvećih derbija na svijetu

Ikona Rome Daniele De Rossi došao je na nevjerojatnu ideju kako bi prisustvovao gradskom derbiju na stadionu Olimpico.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Legenda Rome odlučila se na sjajan potez kako bi mogla gledati utakmicu svog kluba protiv najvećeg rivala Lazija na dijelu tribine gdje su najvatrenije pristalice kluba.

Daniele De Rossi odlučio se na jedno novo iskustvo i gledanje Derbyja della Capitale na tribini Curva Sud među ultrasima Rome. Bivši veznjak rimskog kluba maskirao se dugom sijedom perikom, bradom, plastičnim nosom, naočalama i kapom te takav potpuno neprepoznatljiv otišao među navijače kako bi mogao neometano pjevati, skandirati i sudjelovati u koreografiji.

Bivši igrač Rome najavio je umirovljenje ranije ovog mjeseca nakon što je gotovo cijeli dio svoje karijere proveo u tom klubu te kratko bio igrač Boce Juniorsa. No kako bi gledao svoju voljenu Romu kao normalan navijač morao je posegnuti za posebnim mjerama.

Jerome Boateng (Foto: AFP) Incident na treningu Bayerna: FC Hollywood opet luduje, žestoka tučnjava divider

Naravno, da bi to postigao, De Rossi se pretvorio u običnog ultrasa da ga nitko ne bi mogao prepoznati. Da stvar bude bolja, De Rossijeva supruga Sarah Felberbaum je glumica i pomogla mu je u pripremama.

''To se događa kada vaš suprug odluči upasti na Curva Sud kako bi ostvario svoj san gledajući derbi! Proveli smo cijelo poslijepodne u ovome, sate šminkanja i traumatizirali djecu, ali bio je sretan kao dijete'', izjavila je De Rossijeva supruga.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider