Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Okupljanje Kraljeva

Igrači Reala skovali ambiciozan plan: Žučna rasprava, Barca i Ronaldo glavne teme

Igrači Reala sinoć su se okupili na motivacijskoj večeri u poznatom madridskom restoranu…

Igrači Reala na zajedničkoj večeri (Foto: Instagram/Sergio Ramos) (Foto: Instagram/Sergio Ramos)

Real je upisao tri pobjede u nizu što je bilo dovoljno madridskim medijima da proglase kako su Kraljevi izašli iz krize u koju su zapali početkom godine.

Igračima Reala očito nije potrebno puno za proslavu i značajno popravljanje donedavno tmurne atmosfere. Sinoć su se okupili u poznatom madridskom restoranu Bibo kako bi uz delicije svjetski poznatog španjolskog šefa Danija Garcije ojačali momčadski duh te napunili se samopouzdanjem i dodatno motivirali za nastavak sezone.

Izuzev Garetha Balea, Keylora Navasa i Tonija Kroosa, koji su bili odsutni zbog nepoznatih razloga, na večeri su se pojavili svi nogometaši prve momčadi Reala na čelu s kapetanom Sergijem Ramosom, koji objavio fotografije sa zajedničke večere na društvenim mrežama.

Kraljevi skovali ambiciozan plan

Igrači Reala dobro su se zabavili, ali bilo je i ozbiljnih razgovora, pa i žučnih rasprava s kojima su pokušali riješiti neke probleme. Procurilo je i o čemu se razgovaralo za stolom. Tri pobjede zaredom bile su dovoljne da u momčadi Reala ponovno zaiskre šampionske ambicije.

Iako Madriđani zaostaju deset bodova za vodećom Barcelonom, iskazali su čvrsto uvjerenje da još uvijek mogu stići i prestići Katalonce. Štoviše, kako javljaju španjolski mediji, uvjereni su da mogu čak osvojiti trostruku krunu, prvu u povijesti kluba, koji se već desetljećima diči statusom najvećega na svijetu. Kraljevi su skovali plan kako da to naprave.

Hitan sastanak u Barci: Od najskupljeg pojačanja u povijesti postao najveći problem Philippe Coutinho (Foto: AFP) Ivan Rakitić, Lionel Messi i Philippe Coutinho (Foto: AFP) Philippe Coutinho (Foto: AFP) +5 Philippe Coutinho (Foto: AFP)

Kraljevi smatraju da Barcelona ne igra ništa posebno i da se može očekivati kako će uskoro posijati bodove. Vjeruju da bi se to već dogodilo da Katalonci nisu imali sudačku pomoć u nekim prijašnjima utakmicama. Madriđani su uvjereni da će imati šansu osvojiti naslov prvaka ako naprave dovoljno dugačku pobjedničku seriju.

Na očito veseloj večeri navodno se razgovaralo i o Cristianu Ronaldu. Igrači Reala uvjereni su da i bez Ronalda imaju podjednako jaku i kvalitetnu momčad te da su sposobni ostvariti čak i bolje rezultate.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider