Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Žilavi Katalonci

Real na krilima kapetana Sergija Ramosa slavio protiv Girone

Real Madrid je pobijedio Gironu 4:2 u prvoj utakmici četvrtfinala Kupa kralja...

Slavlje Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Nogometaši Real Madrida na svom su Santiago Bernabeuu pobijedili Gironu sa 4-2 u prvoj utakmici četvrtfinala španjolskog Kupa kralja, a dva pogotka za Madriđane postigao je kapetan Sergio Ramos.

Girona je povela u 7. minuti pogotkom Lozana. Real je izjednačio u 18. minuti preko Lucasa Vazqueza. U 42. minuti Sergio Ramos je bio siguran izvođač kaznenog udarca za prvo vodstvo Reala na utakmicu.

Gosti su ponovno prvi stigli do gola i u nastavku. U 66. minuti jedanaesterac je dosuđen i za Gironu, a pogodak je postigao Granell. Prednost Realu za uzvrat donijeli su Sergio Ramos i Karim Benzema pogocima u 77. i 80. minuti.

Mbappe podigao prašinu: Real skrojio listu za odstrel, ide po dvije superzvijezde i daje Kovačića pod račun Kylian Mbappe i Neymar (Foto: AFP) Neymar i Mbappe (Foto: AFP) Neymar, Cavani i Mbappe (Foto: AFP) +6 Kylian Mbappe (Foto: AFP)

Kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić bio je u početnoj postavi Reala, a igrao je do 63. minute, kada ga je zamijenio Toni Kroos.

U utorak je Getafe sa 1-0 pobijedio Valenciju, u srijedu je Sevilla sa 2-0 bila bolja od Barcelone, a u prvoj utakmici odigranoj u četvrtak Espanyol i Betis su u Barceloni odigrali 1-1.

Uzvratni dvoboji, nakon kojih će biti poznati polufinalisti, na rasporedu su od 29. do 31. siječnja.

Kup kralja, četvrtfinale - prve utakmice:

Real M. - Girona 4-2
Espanyol - Betis 1-1
Sevilla - Barcelona 2-0
Getafe - Valencia 1-0

Uzvratni susreti:
Valencia - Getafe (29.1., 21.30)
Betis - Espanyol (30.1., 19.30)
Barcelona - Sevilla (30.1., 21.30)
Girona - Real M. (31.1., 21.30)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider