Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
strašne emocije...

Trenutak za pamćenje: Pogledajte zajedničku pjesmu navijača i igrača Liverpoola od koje ćete se naježiti!

Navijači Liverpoola bili su 12. igrač Kloppove momčadi u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka protiv Barcelone.

Igrači Liverpoola pjevaju s navijačima (Foto: AFP)) (Foto: AFP))

Liverpool je u utorak navečer kreirao jedan od najvećih podviga u nogometnoj povijesti kad je s 4:0 slavio protiv Barcelone, nakon što je prvu utakmicu izgubio 3:0 i plasirao se u finale Lige prvaka.

Čak je i trener Redsa Jurgen Klopp nakon utakmice priznao da nije u potpunosti vjerovao da mogu ovako nešto napraviti Barceloni, ali da je vjerovao kako je to moguće. Da nije bilo vjere navijača i prepunog Anfielda koji je davao njegovim igračima vjetar u leđa, Liverpool sigurno ne bi vidio finale Lige prvaka u Madridu.

Rasplesani Dejan Lovren (Screenshot) Rasplesani Lovren predvodio slavlje Redsa u svlačionici: Igrači Liverpoola u nevjerici divider

Igrači i trener Liverpoola znaju koliko im je važna podrška navijača i o njoj su konstantno govorili prije dvoboja. Nakon što su izveli čudo i izborili finale, otišli su pred tribinu s najvjernijim navijačima i zajedno s njima pjevali "You'll Never Walk Alone".

Ne treba ništa dodatno pisati o videu koji je objavio Liverpool na svojoj službenoj stranici. Pogledajte ga i budite spremni na najsnažnije moguće emocije!

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider