Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Poslali poruku

Pobuna u svlačionici Barce: Šefovi dogovaraju veliko pojačanje, a igrači ga ne mogu vidjeti

Napadač Atletica je „persona non grata“ u svlačionici Barcelone...

Antoine Griezmann, Clement Lenglet i Lionel Messi (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Igrači Barcelone ne žele Antoinea Griezmanna na Camp Nouu, piše katalonski Sport.

Napadač Atletica je „persona non grata“ u svlačionici Barcelone i navodno ga ne žele vidjeti u svojoj momčadi. Ako ga unatoč tome vrhuška Barcelone odluči dovesti, u svlačionici neće biti dočekan raširenih ruku, piše Sport.

Stav većina igrača Barcelone vrlo je jasan. Kad su u pitanju dolasci novih igrača, dosad se ovakvo što nikada nije dogodilo. Igrači su prvi put poslali ovako odlučnu poruku predsjedniku Josep Maria Bartomeu i sada čekaju reakciju.

Igrači Barcelone ne žele Griezmanna

Sport piše da u svlačionici Barcelone postoji izraženi animozitet prema Francuzu. Igrači katalonskog kluba navodno su mu jako zamjerili prenemaganje prošlog ljeta, kada se nećkao do posljednjeg trenutka i na kraju je ostao u Atleticu.

Nakon što su mu poručivali da ga čekaju raširenih ruku, među igračima Barcelone ostao je gorak okus u ustima kada se predomislio i odlučio ostati u Atleticu.

Znak da je veliki transfer već dogovoren: Barca skuplja lovu, 4 zvučna imena na listi za odstrel Antoine Griezmann, Clement Lenglet i Lionel Messi (Foto: AFP) Antoine Griezmann i Lionel Messi (Foto: AFP) Antoine Griezmann (Foto: AFP) +3 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

Griezmannov kratki videouradak, koji je nazvao „Odluka“, posebno je razljutio Barcine igrače. Tada su zaključili da nogometaš koji se na takav način poigrava s ne samo Barcelonom nego i njegovim klubom Atleticom nije dobrodošao u njihovu sredinu.

Od toga je prošlo skoro godinu dana, no očito je da mu igrači Barcelone nisu oprostili. Messi je navodno otkrio svojim suigračima da nikada nije zvao Griezmanna u Barcelonu i da on s time nema ništa.

Navijači protiv u anketi Sporta

Igrači Barcelone nisu jedini. U anketi Sporta čak 67 posto navijača Barcelone ne želi Griezmanna na Camp Nouu. Sport podsjeća na kakav je prijem Griezmann došao ove sezone kada je Atletico gostovao u srcu Katalonije. Navijači Barcelone propisno su ga izviždali.

Teško je reći koliko je sve ovo točno, no činjenica jest da se nijedan igrač Barcelone nije javno oglasio otkako se prije nekoliko tjedana opet počelo spekulirati da bi Griezmann mogao prijeći u katalonski klub. Igrači Barcelone ovaj put očito izbjegavaju govoriti javno o francuskom napadaču. To je prilično simptomatično.

Kakvo će to ljeto biti: Ovo bi trebalo biti 10 najskupljih transfera koji će dostići 100 milijuna eura Eriksen, Dybala, Griezmann i Coutinho (Foto: AFP) Cristian Eriksen Foto: AFP) Paulo Dybala (Foto: AFP) +4 Antoine Griezmann (Foto: AFP)

Sport piše da većina glavnih igrača Barcelone misli kako im Griezmann nije potreban u ovom trenutku. Uvjerenja su da Francuz nije profil igrača kakvog trebaju. Pozdravljaju dolazak Frankieja de Jonga i nemaju ništa protiv toga da dođe i Matthijs de Ligt, no misle da im tip igrača poput Griezmanna u ovom trenutku ne treba.

Ne treba im takav tip igrača i čovjeka

Griezmann im ne odgovara ni zbog svojeg karaktera. Sport prenosi izjavu neimenovanog igrača Barce:

„On je razmaženi plačljivac.“

Sada se čeka što će reći trener Ernesto Valverde. Teško da će Valverde ići protiv stava svlačionice. Nakon fijaska u Liverpoolu akcije su mu naglo potonule i nije u situaciji da glumi šefa.

Barcelona gubi utrku za stoperom budućnosti: U igru se uključili City, Juve, Bayern i Liverpool? Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) Matthijs de Ligt (Foto: AFP) +1 Matthijs de Ligt (Foto: AFP)

Ako su informacije Sporta točne, logično je zaključiti da će Griezmann teško osvanuti na Camp Nouu.

Jasno je da bi bilo prilično riskantno dovesti igrača kojeg svlačionica ne želi. Pitanje je kako bi to funkcioniralo. Nije teško nazrijeti da bi atmosfera bila zategnuta. No ako glavni šefovi Barcelone ipak tako odluče, Griezmann će doći unatoč svemu. Što će poslije biti, to je već drugo pitanje. 


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider