Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ispunio je san

Igrač Dinama dobio poziv u novu reprezentaciju: Mogao bi zaigrati protiv Hrvatske na Euru

Arber Hoxha bi mogao debitirati za reprezentaciju Albanije u prijateljskim susretima.

Arber Hoxha (Foto: Goran Šebelić/Cropix)

Arber Hoxha, krilni napadač Dinama, prvi je put dobio poziv albanske nogometne reprezentacije.

Potpisom za Dinamo ispunio je jedan san, kako je otkrio u ranijem intervju, a sada je korak bliže ostvarenju drugog, a to je odlazak na Euro 2024. u Njemačkoj.

Nađe li se na končanom popisu putnika za Njemačku, tada bi mogao zaigrati protiv Hrvatske u susretu 2. kola skupine B na Europskom prvenstvu. Za takav ishod još se mora dosta toga poklopiti, no prvi korak je odradio.

Hoxha, naime, može birati između dvije reprezentacije, ranije je igrao za Kosovo upisavši tri nastupa u prijateljskim susretima, no kako ga od ljeta 2021. godine nisu zvali na reprezentativna okupljanja, sve se više počelo pričati o opciji prelaska u albansku izabranu vrstu. Prošle godine je dobio njihovu putovnicu, a sada i prvi poziv za dva prijateljska susreta. 

Dodajmo kako će u reprezentativnoj pauzi Albanci odigrati dvije prijateljske utakmice, prvu protiv Čilea na neutralnom terenu u Italiji (22. ožujka), a onda tri dana kasnije, 25. ožujka, gostuju kod Švedske.

Luka Modrić i Ivan Perišić VIDEO Dalić moli Perišića da ne žuri s povratkom: "Znamo njegovu emociju za Hajduk i Vatrene, ali..." divider

Vatreni Došlo je do promjene termina: Evo kad će Hrvatska igrati na prijateljskom turniru u Egiptu divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider