Hrvatska reprezentacija
SPORTOVI
Hrvatska reprezentacija
Stiže na okupljanje

VIDEO Dalić moli Perišića da ne žuri s povratkom: "Znamo njegovu emociju za Hajduk i Vatrene, ali..."

Ivan Perišić stiže na okupljanje hrvatske nogometne reprezentacija za prijateljski turnir u Egiptu.

Hrvatska nogometna reprezentacija okuplja se u Zagrebu za predstojeći prijateljski turnir koji se od 22. do 26. ožujka igra u Egiptu uz izravan prijenos na Novoj TV i portalu gol.hr.

Prvu utakmicu Hrvatska igra protiv Tunisa 23. ožujka od 21 sat, a drugu protiv Novog Zelanda ili domaćina Egipta 26. ožujka.

Izbornik Zlatko Dalić najavio je utakmicu Hrvatske i Tunisa, a osvrnuo se i na Ivana Perišića koji se trenutno oporavlja od teške ozljede koljena. Njegov napredak dobro napreduje, no izbornik ga moli da ne žuri s povratkom na teren:

"Ivan će doći na okupljanje, bit će s nama do četvrtka. Želimo vidjeti njegovo stanje, znamo kako je, ide na bolje, ali on ne smije žuriti. Znamo kakvo je njegova emocija za Hajduk i reprezentaciju, ali mora biti oprezan. Imali smo dosta primjera kroz povijest, on sve to skupa zna, neće igrati dok ne bude potpuno spreman", rekao je Dalić.

Dalić očekuje Perišića na Euru

Izbornik je potvrdio da očekuje Perišića na Europskom prvenstvu u Njemačkoj:

"O detaljima, terminima povratka ne mogu govoriti, nisam stručan za to, ali on ne smije žuriti. Očekujem ga u lipnju, da odigra neku utakmicu, a mi smo bez Perišića znatno slabiji. Željno ga iščekujem, molit ću ga da u svemu bude racionalan, da ne žuri".

Za kraj je Dalić potvrdio da će Perišić odraditi određene preglede u Zagrebu, te ne bude li na top niovu, neće ga mučiti s odlaskom u Egipat:

"Ako on nije na top nivou, nećemo ga vući u Egipat".

Zlatko Dalić VIDEO Zlatko Dalić najavio utakmicu i otkrio što je bilo s Livakovićem: ''Javio se da je dobio udarac'' divider

Vatreni Došlo je do promjene termina: Evo kad će Hrvatska igrati na prijateljskom turniru u Egiptu divider

Dominik Livaković FOTO Pojavila se fotografija Livakovića nakon sramotnog napada u Turskoj divider

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider