Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo!

Ukrajinska legenda: "Uz pomoć Dinamo Zagreba pokrenuli smo lanac pomoći klubu, gradu i vojsci"

Trener Dnjipra Igor Jovićević iz Hrvatske šalje pomoć u Ukrajinu

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Rat u Ukrajini bukti i dalje, domaći sportaši nakratko su zaboravili svoj status, skinuli su sportsku opremu i navukli maskirno, a stranci su uglavnom pobjegli iz zemlje. Među njima je bio i bivši Dinamov trener Igor Jovićević, koji je trenutno u Hrvatskoj, ali svoju "drugu zemlju“ nije zaboravio.

Počasni predsjednik kluba Dnjipra Jurij Bereza otkrio je kako Jovićević uz pomoć zagrebačkog Dinama skuplja pomoć za Ukrajinu!

gol expired Prvi Hrvat iskoristio FIFA-inu "ratnu klauzulu" i raskinuo s ruskim klubom, vraća se u Hrvatsku? divider

"Učinili smo sve u našoj moći kako bi naši stranci, predvođeni trenerom Igorom Jovićevićem, napuste Ukrajinu. Na teritoriju Europske unije organizirali smo centar za pomoć Ukrajini, a posebnu ulogu imao je upravo Jovićević. On je zajedno s ostalim strancima iz kluba uz pomoć Dinama iz Zagreba pokrenuo lanac pomoći klubu, gradu i ukrajinskoj vojsci“, rekao je Bezereza.

Bereza kaže kako su svi stranci ostali uz Dnjepar i Ukrajinu:

"Nije bilo problema pri evakuaciji naših stranih igrača, a iako mogu suspendirati ugovor s našim klubom i igrati za drugi do kraja sezone, svi žele ostati. Čekaju našu pobjedu u ovom ratu i čine sve što je u njihovoj mogućnosti kako bi nam pomogli. Svi vjeruju u naš projekt“, objasnio je.

Nije štedio Ruse

Ruse nije štedio:

"Pobijedit ćemo kad potpuno uništimo orke koji su nas napali. Ne sumnjam kako će Ukrajina iz ovog izaći kao pobjednik. I ispričavam se orcima što sam ih usporedio s Rusima. Moroni koji podržavaju Putina su puno gori od njih“, rekao je pa se prebacio na Putina:

gol expired Jedan od najpopularnijih ukrajinskih sportaša otišao u rat i otkrio: "U Zagrebu sam kupio svu opremu" divider

"Ne možemo mi biti krivi za ponašanje bolesnog morona, koji ima prst na okidaču nuklearnog oružja. Ali smatram kako je bombardiranje rodilišta u Mariupolju gori zločin od početka nuklearnog rata“, rekao je pa završio s Timoščukom, ukrajinskom nogometnom legendom koju su izbrisali iz povijesti jer ne želi napustiti Zenit.

"Timoščuk je greška u evoluciji. Ne predstavlja ništa, nema nogometnu budućnost. Najviše što može jest trenirati Orke. Dobit će oni svoje“, podvukao je.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider