Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
napravila kaos

Icardi se oglasio znakovitom porukom, ali kome? Možda je trebala biti njegovoj supruzi

Mauro Icardi oglasio se na društvenim mrežama nakon oduzimanja kapetanske vrpce.

Mauro Icardi i Wanda Nara (Instagram)

Teške dane proživljava jedna od najvećih zvijezda talijanskog nogometa Mauro Icardi. Argentinac se posvađao s ljudima u klubu zbog novog ugovora, a u međuvremenu je zaratio s pola svlačionice. Talijanski mediji pišu kako je navodno dogovorio odlazak u Juventus.

Na kraju je izbačen iz momčadi za utakmicu u Beču koju je Inter sinoć dobio s 1:0 protiv Rapida.

Icardiju je oduzeta i kapetanska traka, što je pak na društvenim mrežama lajkao naš Marcelo Brozović. Znači li to da između njih ima nekih nesuglasica, ne znamo, ali da nešto ne štima u svlačionici, dokaz je i pisanje talijanskih novinara o navodnoj svađi s drugim Hrvatom u momčadi, Ivanom Perišićem, koji se po istom izvoru naljutio na Icardija zbog izjava njegove supruge u medijima.

Upravo je Wanda Icardi, fatalna supruga i agentica Maura Icardija, glavni razlog nogometaševih problema. Ona je postala zvijezda veća od njega, nastupa redovito u talijanskim TV emisijama i donosi pikanterije iz svlačionice, što se nikako ne sviđa nogometašima Intera.

Icardi je jučer za vrijeme utakmice objavio poruku na društvenim mrežama citiravši Marka Twaina:

''Bolje je držati usta zatvorena i praviti se glupim nego ih otvoriti i ukloniti sve sumnje.''

Talijanski mediji pišu kako je nije do kraja jasno kome je upućena ova poruka. Možda treneru Lucianu Spallettiju, možda nekome od čelnika kluba ili nekome od suigrača. Sigurno nije njegovoj supruzi za Valentinovo, iako ni ta ideja nije toliko loša.
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider