Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
klub zna koga će podržati

Perišić "poludio" na Icardija zbog fatalne Wande: Novi potres u Interu i svađa u svlačionici

Loši odnosi Icardija i ostatka svlačionice kulminirali su žestokom svađom.

Galerija Ivan Perišić i Wanda Nara (Foto: AFP/Instagram) Wanda Nara (Instagram) Wanda Nara (Instagram) +3 Wanda Nara (Instagram)

Ne stišava se bura u talijanskom velikanu Interu. U središtu su Interova reality showa, po običaju, Mauro Icardi i njegova supruga i agentica Wanda Nara, a ovoga puta sudjeluju i dva hrvatska reprezentativca – Marcelo Brozović i Ivan Perišić.

Podsjetimo, Icardi je ostao bez kapetanske trake, što je Brozović lajkao na društvenim mrežama. Osim toga, nije uvršten u momčad za susret Europske lige protiv bečkog Rapida.

Čini se da Icardi nije u dobrim odnosima s ostatkom svlačionice, a to mu je, prema novinaru talijanskog Il Giornalea Francu Ordineu, jasno dao do znanja Ivan Perišić.

Icardijeva supruga Wanda u jednoj je televizijskoj emisiji komentirala Perišićevu želju za odlaskom iz Intera rekavši da ''možda iza toga stoje neki njegovi osobni problemi.'' Prema Ordineu, Perišić je na to ''poludio'', a situacija je eskalirala u svađu u svlačionici.

''Perišić je prišao Icardiju i rekao mu da kaže svojoj ženi da više ne priča o njemu na televiziji'', rekao je Ordine za radijsku emisiju Tutti Convocati. Dodao je da klub ne planira stati iza Icardija i da će podržati veću skupinu koja nije u dobrim odnosima s donedavnim kapetanom.

''Između Icardija i ostatka Intera, klub bira ostatak'', rekao je Ordine. 

Momčad Intera otputovala je u Beč na utakmicu Europske lige protiv Rapida, ali među putnicima nije Icardi. U talijanskim medijima o pucanju odnosa između Icardija i kluba piše se kao o gotovoj stvari, ali milanska Gazzetta dello Sport javila je da se Argentinac prvi pojavio na treningu za igrače koji su propustili put. Sapunica se nastavlja...

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider