Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nedostaje nam samopouzdanja"

"Skromni" Ibra nakon prve povratničke utakmice u dresu Milana: "Htio sam zabiti i slaviti poput boga"

Zlatan Ibrahimović silno je želio zabiti pogodak u svom drugom debiju u dresu Milana, no nedostajalo je malo sreće i odlučnosti.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović vratio se u europski nogomet! On je drugi put u svojoj karijeri debitirao u dresu talijanskog velikana Milana, koji u ponedjeljak nije uspio pred svojim navijačima pobijediti Sampdoriju. Susret je završio bez golova, a Ibra je u igri proveo nešto više od 35 minuta.

gol expired Jedan od najboljih trenera današnjice: ''Radije bih bio na Maldivima nego vodio ManUtd i Real'' divider

Ušao je u 55. minuti umjesto poljskog napadača Piateka i ostavio dobar dojam. Milan je nakon njegova ulaska, koji su tribine popratile glasnim ovacijama, bio mnogo opasniji pred golom Sampdorije, ali svejedno nije uspio zabiti gol kojim bi upisao tri boda.

Ibra je imao jednu jako dobru priliku za postizanje gola u svom prvom nastupu nakon povratka, no njegova lopta nije završila u mreži. Nakon susreta je otkrio koliko je silno želio zabiti u svom prvom nastupu i donijeti Milanu tri boda.

gol expired Ovo je Real Madrid budućnosti: Kapital kojim se nijedan veliki klub ne može pohvaliti divider

"Osjećao sam adrenalin i emocije koje sam nosio sa sobom posljednjih devet-deset godina. Navijači su mi dali veliku motivaciju i silno sam želio zabiti pogodak i proslaviti poput boga ispred tribine s našim najvjernijim navijačima", kazao je Ibra, pa otkrio što bi mogao biti problem ove momčadi koji će nastojati popraviti.

"Vidi se da ovoj momčadi nedostaje samopouzdanja i agresije u nastojanju da postigne pogodak. Zato smo neefikasni. Ovdje sam svega nekoliko dana, ali napravit ću sve što je moguće da pokrenem ovaj Milan. Ovdje postoji manjak povjerenja jednih u druge", smatra Ibra.

Nova prilika za povratnički pogodak u dresu Milana bit će nadolazećeg vikenda, kada Milan gostuje kod Cagliarija.

gol expired Babo ispisao povijest NBA lige: Nitko do sada nije ostvario ovakav učinak! divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider