Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Čak i da je jedina ponuda

Jedan od najboljih trenera današnjice: ''Radije bih bio na Maldivima nego vodio ManUtd i Real''

Pep Guardiola rekao je kako bi ''radije živio na Maldivima ili igrao golf nego vodio Manchester United'', čak i ako bi to bila jedina ponuda koju bi imao.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Guardiola je najavio gostovanje Manchester Cityja na Old Traffordu povodom polufinala Liga kupa, natjecanja koje bi po treći put volio osvojiti.

Na pitanje bi li ikada vodio gradskog rivala, menadžer Cityja odgovorio je:

''Nakon Manchester Cityja ne bih vodio Manchester United, kao što ne bih trenirao Real nakon Barcelone. Radije bih bio na Maldivima ako ne bih imao nijednu drugu ponudu. Možda ne Maldivi jer nemaju golf-terene'', rekao je Pep Guardiola.

U posljednjem derbiju ManUtd iznenadio je City na Etihadu i odnio veliku pobjedu, a Ole Gunnar Solskjaer uoči novog okršaja pozvao je na protekciju svoje momčadi.

''Prošli put znali smo odgovoriti na njihov pritisak, a ako pogledate broj prekršaja, mislim da ih nije bilo previše. To je velika stvar, jer čak i ako su to samo mali prekršaji, bilo je momčadi koje su nas zaustavljale malim prekršajima – što nas je spriječilo da pokažemo koliko smo dobri kad napadamo'', objasnio je menadžer Uniteda.

Guardiola je negirao da njegova momčad radi taktičke prekršaje i da je to dio strategije.

''Ni na jednom sastanku nisam pričao o taktičkim prekršajima. Ponekad se to zna dogoditi zbog ritma utakmice. Kad izgubite loptu, ponekad kasnite i napravite prekršaj'', rekao je Katalonac.

gol expired Malo je igrača za kojim luduju takvi velikani: Liverpoolu i Cityju priključila se Barca, a cijena samo raste divider


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider