Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Amerikanci javljaju

Hit igrač HNL-a seli u MLS: Spektakularan gol Osijeku i dva komada Hajduku nisu prošli ispod radara

Lokomotivin Nigerijac Ibrahim Aliyu na izlaznim je vratima kluba s Kajzerice.

Ibrahim Aliyu (Foto: Damir Krajac/Cropix)

Ibrahim Aliyu, 22-godišnji Nigerijac, obilježio je Lokomotivno proljeće sjajnim igrama u vrhu napada za klub s Kajzerice, a to nije prošlo ispod radara skautima iz MLS-a koji sve više i više prate SuperSport HNL.

Yassine Benrahou slavi pogodak s igračima Hajduka Hajduk s dva prekrasna gola potopio Varaždin: Benrahou sjajno pogodio, Sahiti briljantnim potezom oduševio Poljud divider

Američki novinar Tom Bogert javlja da Aliyu prelazi u Houston Dynamo i da ga samo liječnički pregled dijeli od potpisa ugovora za klub iz Teksasa.

Detalji transfera nisu poznati, Aliyjua ugovor s Lokomotivom veže do 2025. godine, a Transfermarkt ga procjenjuje na 1,2 milijuna eura. Nigerijac je ove sezone zabio šest golova u SuperSport HNL-u, od kojih je pet došlo u posljednjih mjesec i pol dana.

Marijan Budimir i Boro Primorac Fenomenalni juniori Hajduka okreću se ponedjeljku: "Finala se ne igraju, finala se osvajaju" divider

Nigerijac je presudio Hajduku na Poljudu s dva pogotka u 24. kolu, a impresivan pogodak škaricama postigao je Osijeku proteklog vikenda.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider