Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravooo!

Hrvatski trener osigurao europsku jesen, iduće kolo borit će se za osminu finala Lige prvaka

U skupini H Šahtar je kao domaćin u Hamburgu svladao belgijski Antwerp s 1:0. Mikola Matvijenko je u 12. minuti bio strijelac jedinog pogotka na utakmici.

Marino Pušić (Foto: Afp)

Nogometaši rimskog Lazija i ukrajinskog Šahtara ostvarili su pobjede u utakmicama 5. kola Lige prvaka te su time povećali svoje izglede za plasman u osminu finala.

Lazio je pred svojim navijačima svladao Celtic s 2-0, a oba pogotka za domaću momčad postigao je talijanski reprezentativac Ciro Immobile u završnici dvoboja. Prvi gol je postigao u 82. minuti, a za konačnih 2-0 je pogodio tri minute poslije.

Rimska momčad je s 10 bodova privremeno izbila na vrh ljestvice skupine E, ispred Atletico Madrida koji ima osam bodova i Feyenoorda koji je treći sa šest bodova. Celtic je ovim porazom ostao bez izgleda i za plasman u nokaut fazu Europske lige, jer kolo prije kraja ima samo jedan bod.

U skupini H Šahtar je kao domaćin u Hamburgu svladao belgijski Antwerp s 1-0. Mikola Matvijenko je u 12. minuti bio strijelac jedinog pogotka na utakmici.

Ukrajinska momčad se privremeno bodovno izjednačila s Barcelonom i Portom. Sve tri momčadi imaju po devet bodova, ali Šahtar ima utakmicu više. Na začelju je Antwerp bez ijednog boda.

Na klupi Šahtara je hrvatski trener Marino Pušić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider