Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svaka čast!

Hrvatski trener kreirao senzaciju: Srušio klub koji je imao Bayer Leverkusen na konopcima!

Krunoslav Rendulić ostvario je veliku pobjedu na klupi svog Sabaha protiv mnogo moćnijeg Qarabaga.

Krunoslav Rendulić (Foto: Ronald Gorsic/Cropix)

Vinkovčanin Krunoslav Rendulić tek je prije nešto više od mjesec dana sjeo na klupu Sabaha iz Bakua, a već je kreirao pravo malo čudo.

Naime, njegova momčad na domaćem terenu svladala je 3:2 Qarabag. Isti onaj Qarabag koji je prije samo mjesec dana imao Bayer Leverkusen na konopcima s 0:2 na BayAreni i prolaz u četvrtfinale Europske lige. Ipak, momčad Xabija Alonsa čudesno se izvukla u sudačkoj nadoknadi, ali gotovo svi zapljeskali su hrabrom pristupu Azera u dvomeču s hit-momčadi Bundeslige.

Da se radi o itekako moćnoj momčadi u tamošnjoj ligi, govori činjenica da je Qarabag ostavio svoje pratitelje daleko u prašini i ima čak 25 bodova prednosti ispred drugoplasiranog Neftcija nakon 30. kola prvenstva.

Evan Ndicka Stigle nove informacije o igraču Rome koji se srušio na travnjak divider

Danas nije sve krenulo po planu Krunoslava Rendulića. Već je u sedmoj minuti Qarabag poveo preko Andradea, ali baš kao da je taj pogodak trebao da prodrma momčad našeg stručnjaka. Već je Sabah u 16. minuti izjednačio preko Seydiyeva, a potpuni preokret u prvom dijelu kreirao je Sekidika.

Domaćini su do kraja susreta povisili na 3:1 preko Mutallimova, dok je konačnih 3:2 postavio Akhundzade u 76. minuti.

Ovom pobjedom Sabahu i dalje drži živu nadu za Europom na ljeto, trećeplasirana Zira bježi im tek tri boda šest kola prije kraja prvenstva.

Dodajmo da je Rendulić upisao tri pobjede i dva poraza otkako je preuzeo Sabah.

Standings provided by Sofascore

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider