Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
podrška!

Hrvatski nogometni savez se oglasio oko napada na Filipa Krovinovića u Zagrebu

Užasan napad na Krovinovića komentirao je i HNS koji je stao uz igrača splitskog kluba.

Filip Krovinović (Foto: Luka Stanzl/Pixsell)

Hrvatsku je šokirao napad na Filipa Krovinovića u Zagrebu. Nekoliko huligana napala je igrača Hajduka u jednom zagrebačkom kafiću.

Pratili su ga od Kranjčevićeve ulice gdje je Hajduk igrao s Lokomotivom, iskoristili su njegov odlazak na WC, napravili mu sačekušu i istukli ga. Srećom, veznjak Bijelih je prošao bez ozbiljnih ozljeda.

Takav užasan napad komentirao je i HNS koji je stao uz igrača splitskog kluba.

''Hrvatski nogometni savez izražava zabrinutost i žaljenje zbog fizičkog napada na nogometaša Hajduka, Filipa Krovinovića, koji se dogodio sinoć u Zagrebu.

Hrvatski nogometni savez primio je na znanje kako je sinoć u Zagrebu fizički napadnut nogometaš Hajduka i bivši mladi hrvatski reprezentativac Filip Krovinović. Smatramo da za ovakav čin ne postoji niti može postojati bilo kakvo opravdanje.

HNS uvijek oštro osuđuje svaki oblik nasilja, a u stalnoj komunikaciji s nadležnim institucijama ističemo važnost da se pronađu i procesuiraju pojedinci odgovorni za ovaj incident, kako ne bismo dozvolili daljnje podjele u nogometu i cijelom društvu.

Pozivamo širu sportsku zajednicu da se ujedinimo u osudi nasilja i promoviramo vrijednosti fair playa, poštovanja i zajedništva koje su temelj našeg sporta'', napisao je HNS.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider

Prati nas na Instagramu!
🎩🪄
Bliži nam se i sljedeći ciklus Lige nacija... 🇭🇷🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿
Bjelica objasnio... 🤝😉

📸: Cropix
Ćiro fališ... Al' galvanizirani smo, ne brini! 🖤⚽

📸: Cropix/Hrvatska pošta