Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DUGO ĆE SE SLAVITI

Hrvatice dobile broncu: Kraljice šoka u dvoranu ušle s krunama na glavama

Svoju krunu dobio je i izbornik Šoštarić.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priredila je senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina sa 25:19 (11:11).

 

Hrvatske rukometašice ostvarile su povijesni uspjeh svladavši domaćina Dansku, jednu od najjačih reprezentacija svijeta. Izabranice Nenada Šoštarića su ušle u dvoboj izuzetno motivirane, dijelom i zbog krajnje potcjenjivačkog odnosa danskih medija uoči utakmice, koje su tvrdili da "Hrvatska ima točno 1 posto šansi da osvoji broncu.

Nenad Šoštarić Hrvatski izbornik izjavom posramio Danca koji je pljuvao po hrvatskom rukometu: ''Da ne budem bezobrazan..." divider

Rukometašice su dva sata nakon osvjene bronce dobile medalje koje će im zauvijek ostati kao predivna uspomena na nevjerojatan uspjeh.

gol expired Rukometašice napravile ludnicu dok je kapetanica davala izjavu, pa je ispalila: "J**eno sam ponosna! divider

Rukometašice su na dodjelu izašle s krunama na glavama, a svoju krunu dobio je i izbornik Šoštarić, njegova je jedina bila zlatne boje.

Dodjelu medalja možete pogledati OVDJE.

Naša najbolja rukometašica o bronci - One su ambasadorice Hrvata

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider