Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
tako je izborniče!

Hrvatski izbornik izjavom posramio Danca koji je pljuvao po hrvatskom rukometu: ''Da ne budem bezobrazan..."

Šoštarić je obranio čast rukometa u Hrvatskoj.

Nenad Šoštarić (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija priredila je senzaciju osvojivši brončanu medalju na Europskom prvenstvu u Danskoj nakon što je u susretu za broncu u Herningu pobijedila domaćina sa 25:19 (11:11).

Hrvatska je utakmicu dobila čudesnom obranom. U drugom dijelu igračice Nenada Šoštarića primile su samo osam golova.

gol expired Rukometašice napravile ludnicu dok je kapetanica davala izjavu, pa je ispalila: "J**eno sam ponosna! divider

Nakon povijesne medalje izjavu je dao izbornik Nenad Šoštarić.

''Što čovjek može reći. Odigrali su savršenu obranu. Tea je obranila svoj dio posla. Imali smo sjajnu motivaciju'', rekao je Šoštarić pa komentirao izjave bivšeg izbornika Danske Klavsa Bruuna Jørgensena, koji je rekao da Hrvatice ne mogu protiv Danske.

Tko vas je najviše oduševio kod hrvatskih rukometašica?

Ukupno glasova:

''Njihov bivši izbornik, takozvani ekspert majstor, rekao je, da ne budem bezobrazan, da nemamo pojma i nemamo jedan posto šanse'', jasan je bio Šoštarić, ali nije stao.

gol expired Hrvatske rukometašice osvojile povijesnu BRONCU na Europskom prvenstvu: Pobijedile i domaćina Dansku! divider

''Njegovo veliko znanje, bio je pet godina njihov izbornik i dva puta se nije kvalificirao na OI, jednom je bio četvrti na Euru u pet godina i on je našao komentirati hrvatski rukomet. Ovo je više od naše povijesti'', rekao je Šoštarić i nastavio:

''Odigrali smo stvarno jako dobro, Tea Pijević nije spavala dvije noći zbog bolesti, imala je problema s grčevima mišića vrata. Nismo se žalili i nećemo se žaliti. U hrvatski sport treba ulagati, to u Hrvatskoj dobro znaju, rukomet se u Hrvatskoj pratio od siječnja do siječnja, sad će se to promijenit'', zaključio je sjajni hrvatski izbornik.

Zaslužile su da zapamtimo svi njihova imena ❤🤾‍♀️

Posted by gol.hr on Sunday, December 20, 2020

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider