Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Gol i asistencija Kadziora

Dinamo u utakmici s pet golova i promašenim penalom svladao Inter na skoro praznom Maksimiru

U pretposljednjoj utakmici 23. kola Hrvatski Telekom Prve lige Dinamo je pobijedio Inter Zaprešića

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U susretu 23. kola Prve HNL Dinamo je pred oko 2.000 gledatelja na stadionu Maksimir pobijedio Inter Zaprešić sa 3:2 i ponovo ima 12 bodova više od Hajduka na drugom mjestu.

Golove za Modre zabili su Marin Leovac (7), Damian Kadzior (60) i Mario Gavranović (72), dok su strijelci za goste bili Antonio Bosec (39) i Komnen Andrić (90+2).

Zagrepčani su poveli u sedmoj minuti golom Marina Leovca. Akciju je započeo Lovor Majer ubacivši u kazneni prostor, Sandro Kulenović je prsima spustio do Leovca, a ovaj natrčao na loptu i zabio za 1:0.

Livakovićeva pogreška unijela neizvjesnost

Inter je izjednačio u 39. minuti nakon velike pogreške Dominika Livakovića koji je pogrešno procijenio let lopte. Antonio Bosec je uputio jednu dugačku loptu prema vratima Modrih, Livaković je istrčao, ali slabo reagirao i lopta je završila u mreži.

Modri su u 60. minuti stigli do nove prednosti. Leovac je ovoga puta bio asistent, a Damian Kadzior strijelac. Samo tri minute kasnije, Dinamo je mogao i do trećeg gola, no Oršić je promašio kazneni udarac prebacivši vrata. Ipak, u 72. minuti Dinamo je zaključuje priču. Kadzior je nakon postignutog gola upisao i asistenciju, a pogodak je zabio Gavranović.

U posljednjim trenucima susreta Komnen Andrić je samo smanjio na 3:2.

Rezultati by SofaScore
 
Fury nokautirao Wildera
 
 
Izjave Furyja nakon osvajanja naslova prvaka
 
 
Fury pjevao nakon pobjede
 
 
Izjave Wildera nakon meča
 
 
Tyson Fury okružen ljepoticama
 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider