Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"Kome smeta Zvijezda?"

Hladan tuš za BiH klub: Provalili im u prostorije kluba, ukrali čak i novac iz aparata za kavu

Zvijezda iz Gradačca se oglasila na Facebooku povodom provale u klupske prostorije.

BiH policija (Foto: Antonio Balic/Cropix)

Iz Bosne i Hercegovine stiže vijest o provali u klupske prostorije tamošnjeg drugoligaša Zvijezde iz Gradačca.

Nepoznate osobe su obile ulazna vrata, a otišli su toliko daleko da su ukrali i novac iz aparata za kavu. Nakon svega klub se oglasio priopćenjem za javnost u kojem se pitaju što stoji iza ovog, kako pišu, vandalskog čina:

"Neočekivani čin vandalizma dogodio se sinoć na stadionu "NK Zvijezda, kad su nepoznate osobe obile ulazna vrata, kao i službene prostorije kluba. Još uvijek nije utvrđena konačna šteta, kao i ukradene stvari, ali se već procjenjuje na par tisuća konvertibilnih maraka. Također, ukraden je i novac iz caffee aparata. 

Povod i motiv za ovaj čin vandalizma zasad ostaje nepoznat. Radi se li o smišljenoj provali s ciljem pribavljanja određene dokumentacije ili o nasumičnim provalnicima, koji su željeli steći neku materijalnu korist. 

Nažalost, na našem stadionu ne postoji video nadzot, ali će se nakon ovog čina sigurno i to promijeniti. Policijski službenici PU Gradačac, posjetili su stadion i klupske prostorije i izvršili uviđaj, pa se nadamo da ćemo uskoro imati više informacija koje bi mogli podijeliti sa javnosti.

Najoštrije osuđujemo ovaj čin, posebno s obzirom na okolnosti u kojima trenutno egzistira Zvijezda. Kad nam je pomoć najpotrebnija suočavamo se sa činom vandalskog djelovanja i destrukcijom klupskog vlasništva i infrastrukture.

Kome smeta Zvijezda?", stoji u priopćenju BiH kluba.

Zvijezda se natječe u Prvoj ligi, drugom rangu BiH nogometa, i bore se za ostanak u ligi.

Torcida zapalila transparente navijača Porta FOTO Torcida zapalila ukradene transparente navijača Porta: Dvije godine su čekali na osvetu divider

Marko Livaja FOTO U Zagrebu osvanula poruka za Marka Livaju divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider