Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uzburkane strasti

FOTO U Zagrebu osvanula poruka za Marka Livaju

Marko Livaja je nasrnuo na Roberta Mudražiju nakon burne proslave gola za Lokomotivu.

Marko Livaja (Foto: Tom Dubravec/Cropix)

Pristižu nove reakcije na sukob Marka Livaje i Roberta Mudražije na utakmici Hajduka i Lokomotive (1:2) na Poljudu.

Najboljem igraču splitskog sastava se nije svidjelo kako je Mudražija proslavio vodeći pogodak za Lokose. Prvo je počeo slaviti kao da šepa, a zatim je euforično potrčao pred sjevernom tribinom na kojoj je smještena Torcida.

Livaja je nakon toga potrčao prema Mudražiji i gurnuo ga na pod. Do kraja susreta Mudražija je još jednim pogotkom okrunio pobjedu protiv Hajduka, a nakon susreta se osvrnuo na sukob s Livajom:

"Livaja? U žaru borbe, malo burnije proslaviš pogodak, a njemu kao kapetanu to nije odgovaralo, rezultat je takav, ali to je sport", kazao je.

Nažalost, nije ostalo na tome. Navijači Hajduka napali su Mudražiju na društvenim mrežama, a sada se pojavila i poruka u Zagrebu za Livaju.

U zagrebačkom kvartu Kajzerica, gdje su smještene prostorije i trening kamp Lokomotive, osvanuo je grafit sa sljedećom porukom:

"Livaja bahato smeće, Mudri ti fritule peče".

Iskreno se nadamo da će se sve uskoro smiriti, jer ovo zaista nikome ne treba...

Robert Mudražija i Marko Livaja Junak Lokosa o sukobu s Livajom: "Njemu to nije odgovaralo. Gušt mi je igrati na Poljudu" divider

Ismael Diallo, Leon Dajaku i Rokas Pukštas Bivši kapetan Hajduka: "Što taj čovjek uopće radi na Poljudu? Što je dobro donio?" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider