Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
ima i messi od njega

Higuain upozorio Messija na ono što ga čeka u Engleskoj, vidi se da još ima traume

Gonzalo Higuain nije se dobro proveo u engleskom nogometu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Barcelona doživjela još jedan debakl u Ligi prvaka, mnogi su se raspisali o mogućem odlasku Lionela Messija iz Barcelone. Dok jedni tvrde da mu je već svega dosta, drugi pak smiruju situaciju te misle kako će teško Argentinac napustiti klub s kojim je srastao još od ranih dana svog djetinjstva.

Klub koji se spominje kao jedan u koje bi, ako se to dogodi, mogao otići, uz Inter, jest Manchester City. Ipak je Messi s Pepom Guardiolom postigao najveće uspjehe u svojoj karijeri, a i obrnuto, Katalonac se penjao na krov Europe samo vodeći Barcu. No to je bilo prije gotovo deset godina.

gol expired Ove igrače Barcelona želi prodati: Zajedno vrijede čak 345 milijuna eura divider

Messi u Premierligi? Bila bi to marketinška bomba za cijelu ligu, ali Messi u srednjim tridesetima u tako fizički zahtjevnoj ligi možda se ne bi najbolje proveo. Tako ne misli Gonzalo Higuain, koji vjeruje da bi se njegov suigrač iz reprezentacije dobro snašao unatoč svemu, ali upozorava.

''Nije to kao u španjolskoj ligi. Braniči te dobro istuku i ne svira se toliko prekršaja kao u La Ligi. Ja sam prilično propatio i nisam se najbolje snašao u tih šest mjeseci.''

Higuain je tih šest mjeseci igrao za Chelsea i očito ima traume iz tog razdoblja.

''Ne znam kako bi to sve utjecalo na Messija. Ne mislim da bi nužno patio kao ja, ipak je on igrač neke druge razine'', smatra Argentinac.

gol expired Barcelona otkrila katastrofalne vijesti: Ronald Koeman sjeda u paklenu stolicu divider

Jesu li glasine istinite ili je Messi samo izražavanjem nezadovoljstva pokušao prodrmati čelnike Barcelone koji su posljednjih godina vodili katastrofalnu sportsku politiku?

''Ne znam koje su mu namjere. Nadam se da će se odlučiti za ono što ga usrećuje. To je najvažnije u cijeloj priči, da ti budeš zadovoljan, a ne ljudi oko tebe'', savjetovao mu je Higuain, koji je usko povezan s Messijevom reprezentativnom karijerom.

To je napadač koji je možda najzaslužniji da njihova Argentina nikad nije pobijedila ni u jednom finalu upravo zbog nevjerojatnih promašaja napadača Juventusa.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider