Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
"nikada nije bio odlučniji"

Novinar koji je prvi objavio Neymarov odlazak iz Barce tvrdi: "Messi obavijestio upravu da želi otići"

Lionel Messi navodno nikada nije bio odlučniji da ovog ljeta napusti klub u kojem je proveo 20 godina svoje karijere.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon što je Barcelona ponižena od Bayerna s 8:2 u utakmici četvrtfinala Lige prvaka odigrane prije nekoliko dana, sve su glasnija nagađanja da bi najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi mogao napustiti katalonski klub.

Tako je brazilski novinar Marcelo Bechler, koji je prvi objavio da Neymar napušta Barcelonu i odlazi u PSG prije tri godine, kazao da mu je neimenovani klupski izvor otkrio da je Messi obavijestio upravu da želi otići iz Barcelone.

Stipe Miočić i Daniel Cormier Pogledajte u miru cijelu trilogijsku borbu Miočića i Cormiera kojom je Stipe zacementirao status najvećeg svih vremena divider

"Nikada nisam vidio Messija toliko odlučnog u odlazak. Nakon poniženja u Ligi prvaka on je u potpunosti izgubio povjerenje u odgovorne ljude u klubu, pogotovo predsjednika Josepa Mariju Bartomea. Želi napustiti klub već ovog ljeta, godinu prije isteka ugovora", tvrdi neimenovani katalonski izvor.

Ako je to istina, Manchester City i Inter iz Milana bit će glavni kandidati za njegovo dovođenje. U toj bi utrci City mogao biti u prednosti s jer na trenerskoj klupi sjedi čovjek s kojim je Messi ostvario najveće uspjehe u svojoj karijeri - Pep Guardiola.

Messi je u Barceloni od 2000. godine i od tada je upisao 731 utakmicu i postigao 634 pogotka te upisao 285 asistencija.

gol expired Nakon najveće pobjede u karijeri oglasio se Stipe Miočić: "Vraćam se svom najtežem suparniku" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider