Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odlaze velike zvijezde

Ove igrače Barcelona želi prodati: Zajedno vrijede čak 345 milijuna eura

Manchester United najviše je zagrizao za igrače Barcelone. United ih želi čak četvoricu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iza Barcelone je jedan od najgorih poraza u povijesti kluba. Katalonski velikan pao je protiv Bayerna s čak 8:2 u četvrtfinalu Lige prvaka.

Barcelona je ove sezone razočarala igrom iako ima sastav koji vrijedi 992 milijuna eura prema Transfermarktu. Messi, Suarez, Griezmann i ostatak momčadi ništa nije mogao Bayernu, a u prvenstvu je bio bolji Real Madrid, koji je osvojio naslov prvaka.

Čelnici Barcelone odlučili su rasprodati pola momčadi kako bi složili ekipu za sljedeću sezonu koja je pred vratima. Španjolski prvoligaš u izlog je stavio čak 11 igrača koji prema Transfermarktu vrijede 345 milijuna eura

gol expired Velika operacija Manchester Uniteda: Žele Rakitića i još tri igrača Barcelone divider  

Manchester United glavni kupac u Barceloni

Transfermarkt, portal specijaliziran za transfere nogometaša, sastavio je prvih 11 od igrača  Barcelone koji bi mogli otići iz kluba u ljetnom prijelaznom roku.

Na popisu su vratar Neto, Alba, Umtiti, Pique, Semedo, Rakitić, Vidal, Busquets, Dembele, Coutinho i Suarez.

Naravno, svi s tog popisa vjerojatno neće ove sezone napustiti klub, no prema pisanjima španjolskih medija, neki su već ispraznili ormariće u svlačionici na Camp Nouu, a među njima je i hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić, kojeg se sve više povezuje sa Sevillom, ali pojavio se i interes slavnog Manchester Uniteda.

Englezi žele četvoricu 

United se prema pisanju španjolskih medijima u potpunosti fokusirao na šoping u Barceloni. Osim hrvatskog veznjaka na Old Traffordu bi mogli Dembele, Vidal i Umtiti.

Katalonci ne bi imali ništa protiv prodaje spomenutih imena. Dembele je više ozlijeđen nego što je spreman za igru i potpuni je promašaj jer je Barcelona za njega dala oko 120 milijuna eura, a ništa nije pokazao. Umjesto Rakitića i Vidala Barcelona želi dovesti nova pojačanja na njihovim pozicijama, a Umtiti je slabim igrama ove sezone razočarao navijače i klub.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider