Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nanjušili "krv"

Velika operacija Manchester Uniteda: Žele Rakitića i još tri igrača Barcelone

Španjolci pišu kako je Barcelona u svakom od ova četiri slučaja spremna sjesti za stol s Englezima i saslušati ponude jer u dugoročnim planovima na Camp Nouu nije nitko od spomenute četvorke.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kaotičnu situaciju i izrazito negativnu atmosferu koja vlada na Camp Nouu pokušat će iskoristiti Manchester United.

Debakl koji je Barcelona doživjela protiv Bayerna u četvrtfinalu Lige prvaka ubrzat će ono što se već neko vrijeme čini kao nužnost - totalni redizajn prve momčadi.

U sklopu te rekonstrukcije za mnoge više neće biti mjesta u Barci, a na izlaznim vratima mogao bi se naći i naš Ivan Rakitić.

gol expired Ipak ništa od povratka Rakitića u Sevillu: "To je jako teško, pa čak i nemoguće" divider

Kako piše Mundo Deportivo, pozivajući se na izvore iz Engleske, Rakitić i još trojica njegovih suigrača (Samuel Umtiti, Arturo Vidal, Ousmane Dembele) nalaze se na meti Crvenih vragova.

Na Old Traffordu nemaju puno vremena nakon što su ispali u polufinalu Europske lige od Seville, brzo će nova sezona Premierlige i Lige prvaka, za što će trebati pojačati ekipu.

Španjolci pišu kako je Barcelona u svakom od ova četiri slučaja spremna sjesti za stol s Englezima i saslušati ponude jer u dugoročnim planovima na Camp Nouu nije nitko od spomenute četvorke (Vidal i Rakitić zbog svojih godina, a francuski duo zbog činjenice da se jednostavno nisu snašli i prezentirali ono zbog čega su skupo plaćeni).

gol expired Barcelona nakon povijesne sramote i službeno potjerala Setiena: Već se zna nasljednik? divider

Što se Rakitića tiče, on ima priliku postati prvi Hrvat koji je zaigrao za Manchester United, ali prema tvrdnjama Mundo Deportiva, on je već odaslao poruku na Old Trafford da ne želi igrati za njih.

Bila to provjerena informacija ili ne, u svakom slučaju je činjenično stanje da Englezi žele ovaj kvartet iskusnih i provjerenih imena.

Pogledajte cijelu borbu i pobjedu Miočića nad Cormierom

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider