Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jedan je najveći

Legenda poručila: ''Svi su u Messijevoj sjeni, ako Neymar želi izaći iz nje, neka promijeni sport''

Brazilac Neymar svakako je jedno od najvećih imena u svjetskom nogometu, ali ne možemo mu dodijeliti titulu najboljeg na planeti.

Neymar (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Lionel Messi je protiv Chelseaja ispisao još jednu stranicu povijesti. U svom devetom nastupu protiv londonskog kluba upisao je i prvi pogodak, a to je ujedno bio i njegov 18 pogodak protiv engleskih momčadi u čemu je apsolutni rekorder. Cristiano Ronaldo je na drugom mjestu s 11 golova.

Nema sumnje kako bi do tih visina htio doći i Neymar, a prema Thierryju Henryju, ako Brazilac želi izaći iz Messijeve sjene nakon što je napustio Barcelonu, mora razmotriti o promjeni sporta, jer Messi je previše dobar da bi mu se netko samo tako približio.

''Ne znam je li Neymar napustio Barcelonu kako bi izašao iz Messijeve sjene. Ono što je istina da su svi igrači u Messijevoj sjeni, a ako Neymar to ne želi biti, trebao bi promijeniti sport'', prenosi Marca Henryjeve riječi.

Neymar je prošlo ljeto u rekordnom transferu prešao iz Barcelone u PSG. S francuskim klubom na dobrom je putu da dođe do naslova u Ligue 1, ali ne stoji dobro u Ligi prvaka, gdje je u prvoj utakmici PSG poražen od Reala s 3:1.

Brazilski virtuoz se u posljednje vrijeme često spominje u kontekstu Reala i ako osjeti da mu PSG ne može pružiti ono što mu treba da bude najbolji na svijetu, to se lako može dogoditi.
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider