Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Milanović: "Ovo je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati!"
Nogomet
Održao riječ

Real bi mogao dobiti najveće pojačanje: Velika zvijezda izgleda savršeno i opet želi biti najbolji

Eden Hazard ponovno je maksimalno spreman i motiviran da bude važan igrač u Real Madridu…

Eden Hazard u momčadi Real Madrida (Foto: Afp)

Eden Hazard javno je obećao navijačima Real Madrida na proslavi osvajanja naslova prvaka Europe da će se iskupiti za loš dojam koji je ostavio nakon dolaska iz Chelseaja.

"Madridisti, ovdje sam tri godine s mnogo ozljeda i problema... Ali iduće sezone dat ću sve od sebe za vas", uvjeravao je s mikrofonom u ruci pred gotovo pola milijuna navijača.

Goran Milović Kakva drama: Hrvatski stoper zabio u 112. minuti za prolaz slovenskog velikana u Europi! divider

Iako je cijelu sezonu bio u drugom planu, Belgijac se ipak nije ponašao kao uvrijeđena primadona. Proslavio je Realove trofeje kao da je bio najbolji igrač i glavna zvijezda. Time je kupio naklonost suigrača, ali i navijača.

Hazard održao riječ

Kažu insajderi da je osjećao zdravu zavist prema svojim suigračima zbog onoga što su doživjeli na terenu kako u Ligi tako i povijesnim preokretima u Ligi prvaka. Pokazao je želju da uspije u Madridu i nema se namjeru predati.

Gerard Pique i Shakira Snimka koja je napravila ludnicu na internetu: Pique uhvaćen u dirljivom trenutku, što će reći Shakira? divider

"Želim biti glavni, a ne sporedni glumac", izvori kažu da je izustio u društvu najboljih prijatelja i rođaka, isključivši bilo kakvu mogućnost odlaska u ljetnom prijelaznom roku.

Cinici bi rekli da to i nije tako čudno jer malo tko bi se odrekao krezovske plaće koju ima u Realu. Doveden je iz Chelseaja da u bude nova Realova superzvijezda nakon odlaska Cristiana Ronalda.

Maksimalno spreman

Hazard je sa 115 milijuna eura odštete još uvijek Realov rekorder i jedini uz Garetha Balea kojeg su Madriđani platili više od stotinu milijuna eura. U međuvremenu vrijednost na Transfermarktu pala mu je na samo 12 milijuna eura. Međutim, golema plaća i dalje kapa.

Otkako je Bale napustio Real, postao je najplaćeniji igrač Kraljevskog kluba. U posljednje dvije godine ugovora zaradit će oko 32 milijuna eura neto, dakle 16 milijuna po godini. Karim Benzema drugi je najplaćeniji s oko 12 milijuna po godini. Kad se to zna, nije ni čudno što se Belgijci ne ide iz Reala. Takvu plaću sada mu nitko ne bi dao. Čak ni približnu.

gol expired Bombastična objava iz Splita: Marko Livaja potpisao s Hajdukom ugovor na pet godina! divider

Kako god, Hazard je obećao navijačima da će se ovaj put maksimalno spremiti i da će pripreme dočekati potpuno spreman. Prilikom dolaska iz Chelseaja imao je problema s prekomjernom masom. Izgledao je prilično zapušteno kada se pojavio na prvom treningu.

Najveće pojačanje

U Realu su bili znatiželjni vidjeti u kakvom je fizičkom stanju nakon ljetnog odmora. Belgija je priznao da prije nije previše pazio na prehranu i fizičku pripremu. Čak se i šalio na tu temu. Čini se da je ovog ljeta priča drukčija. Očito nije blefirao, izvještaji kažu da se na prozivci za novu sezonu pojavio u savršenom stanju, s najboljom siluetom otkada je u Realu.

Hazard je imao puno problema s gležnjem, a nakon operacije u studenom 2019. i s mišićima. Čini se da su ti problemi prošlost. Nelagoda u gležnju je nestala, a mišići su mu odličnom stanju. Je li to nagovještaj Hazardova velikog povratka? Na Santiagu Bernabeuu nadaju se da je to tako. Kako stvari stoje, najveće pojačanje moglo bi im stići iz unutrašnjih rezervi.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider