Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Preokret i pobjeda

Kakva drama: Hrvatski stoper zabio u 112. minuti za prolaz slovenskog velikana u Europi!

Olimpija Ljubljana je uz dosta muke i puno sreće eliminirala luksemburški Differdange u prvom pretkolu Konferencijske lige.

Goran Milović (Foto: Olimpija Ljubljana/Facebook)

Nakon što je u srijedu navečer prvo ime slovenskog prvaka Maribora bio Roko Baturina, u četvrtak je još jedan hrvatski nogometaš - Goran Milović - postao junak drugog slovenskog velikana, Olimpije iz Ljubljane.

U dramatičnom uzvratu prvog pretkola Konferencijske lige Milović je u 112. minuti pogodio za pobjedu protiv luksemburškog Differdangea i prolaz ljubljanskog sastava u drugo pretkolo.

Prva utakmica, odigrana prošli tjedan u Ljubljani, završila je rezultatom 1:1 (također je za Olimpiju strijelac bio Milović), a uzvrat je počeo loše za goste, jer u devetoj minuti Differdange je poveo.

Dugo, jako dugo, sve do 80. minute Luksemburžani su imali vodstvo koje im je donosilo plasman u drugo pretkolo, međutim argentinski veznjak Agustin Doffo tad je izjednačio i odveo utakmicu u produžetke.

Kada se činilo da će jedanaesterci odlučivati o konačnom pobjedniku, u 112. minuti je Milović pogodio nogom poslije jednog ubačaja za preokret Olimpije koja se do kraja uspjela obraniti i ide dalje.

U drugom pretkolu Olimpija će igrati protiv rumunjskog Sepsija.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider