Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sjetna zvijezda Barcelone

Snimka koja je napravila ludnicu na internetu: Pique uhvaćen u dirljivom trenutku, što će reći Shakira?

Na društvenim mrežama objavljena je snimka sjetnog Piquea koja je postala pravi hit...

Gerard Pique i Shakira (Foto: Afp)

Širom svijeta običaj je da se slavne nogometaše čeka na ulazima klupskih kampova. Širok je profil ljudi koje se tu zna naći; od novinara koji traže neku informaciju do gorljivih navijača, pa koje kakvih blogera, influecera, turista, običnih znatiželjnika, a nerijetko i svakojakih žicara koji pokušavaju iskamčiti pokoju šuštavu novčanicu.

Tiktokeri lovci često su najagresivniji i najuporniji. U stanju su čekati satima kako bi zabilježili nekoliko sekundi materijala. Ponekad im se beskonačno čekanje isplati.

Aubameyang, Dembele i Torres Potpisao za Barcelonu, zarađuje milijune eura, ali ne zna počistiti smeće za sobom divider

Ta je djelatnost izražena u Španjolskoj, pogotovo u Madridu i Barceloni, gradovima triju ponajvećih svjetskih klubova Reala, Atletica i Barcelone, u kojima najčešće igraju najveće zvijezde, pa se oko kampova tih klubova i najviše okupljaju znani i neznani kako bi ulovili neku superzvijezdu i iz nje izvukli neku rečenicu ili snimili nešto što bi moglo biti zanimljivo široj javnosti.

Zamišljeni Pique slušao Shakiru u automobilu

Tako se jedan mladi navijač Barcelone s upaljenom kamerom zatekao ispred sportskog centra katalonskog kluba taman kada je Gerard Pique izlazio poslije treninga. Sa spuštenim prozorima svojeg automobila stao je na semaforu i čekao zeleno. Mladac nije propustio priliku i krenuo je u akciju.

Pokušao je malo porazgovarati s očito nezainteresiranim Piqueom, koji ga nije ni pogledao, što je uobičajena reakcija nogometnih zvijezda, pa to nije ništa novo. Zvijezda Barce zamišljeno je gledala u u daljinu. Pokušaj razgovara mladi navijač snimio je i sigurno mu nije promaklo što to Barcelonin stoper sluša u automobilu.

Jude Bellingham i Luka Modrić u duelu Realova glavna meta sljedeće godine: Kraljevi naciljali nasljednika Luke Modrića, slijedi bitka s Englezima divider

Najzanimljivije je u cijeloj priči da je iz zvučnika treštila Shakirina stvar „Inevitable“, hit-singl s njezina platinastog albuma „Dónde Están los Ladrones?“ iz 1998.

Objavio je sve na svojem Tiktok kanalu i kratka snimka ubrzo je postala pravi hit. Prenijeli su je gotovo svi viđeniji španjolski mediji na svojim portalima.

Snimka polučila golemi uspjeh

Uslijedili su razni komentari; od toga da Pique pati za Shakirom do toga da je samo sjetan i daje si oduška prisjećanjem na lijepe dana s kolumbijskom pjevačicom.

Kako god, snimka je polučila golem uspjeh jer su Pique i Shakira posljednjih tjedana udarna priča španjolskih, pa i europskih i svjetskih tabloida.

gol expired Navijači Hajduka nakon požara u okolici Šibenika pokreću humanitarnu akciju: "Vatru smo gasili granjem i golim rukama!" divider

Naime, prije nekoliko tjedana objavljeno je da su raskinuli dugogodišnju vezu. Prekid jednog od najglamuroznijih parova u svijetu sporta i šoubiznisa postala je glavna tema španjolski tabloida.

Prema glasini koja je prohujala medijskim eterom, popularna kolumbijska pjevačica uhvatila je senatora Barcelone u krevetu s ljubavnicom.

Što će reći Shakira?

Španjolski El Periodico među prvim je otkrio do sada široj javnosti nepoznate mlade dame. Radi se o 20-godišnjoj plavokosoj hostesi koja radi u jednom baru u Barceloni.

Nakon što je preljubnički skandal pukao u javnost, španjolski mediji pisali su da je uslijedio gadan sukob između Shakire i Piquea.

Pjevačica želi napustiti Barcelonu i s djecom se preseliti na Floridu, no za to joj je potrebna dozvola sada već bivšeg partnera.

''Odnos između njih vrlo je napet i pregovori oko djece postaju vrlo teški'', rekao je blizak izvor za španjolske medije.

Otkako je procurila gore opisana snimka, neki tabloidi spekuliraju kako je to znak da se Pique kaje i da je spreman za pomirenje, ako mu Shakira oprosti izlet u slatke noći katalonske metropole.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider