Nogomet
SPORTOVI
breaking news !: Grbin oštro po Ustavnom sudu: "Pričao sam s Milanovićem, imamo plan C. Popišali su se na sve nas"
Nogomet
pobuna na old traffordu

Drama na sastanku: Kapetan Man Utd-a sukobio se s omraženim dopredsjednikom zbog Superlige

Harry Maguire je bio bijesan na upravu Crvenih vragova...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manchester United jedan je od 12 engleskih klubova-osnivača Superlige, ali čini se da unutar redova same momčadi baš i ne vlada oduševljenje tom idejom.

Naime, na momčadskom sastanku u ponedjeljak ujutro došlo je do sukoba kapetana Harryja Maguirea i izvršnog dopredsjednika Eda Woodwarda, omražene ličnosti među Unitedovim navijačima.

Vijest se pojavila u eteru Sky Sportsa, a prenosi je još nekolicina engleskih medija. Igrači su, prema njima, bili bijesni što su o planovima svog kluba saznali iz medija.

gol expired Engleski klub sprda superligaše, "izbacili ih" i dodijelili si naslov: "Vjerojatno je prekasno za paradu" divider

Vijesti o stvaranju Superlige počele su stizati u nedjelju, svega nekoliko sati prije utakmice protiv Burnleyja. Kasnije navečer došlo je i do službene objave o osnivanju Superlige.

Bruno Fernandes i Marcus Rashford spadaju među Unitedove zvijezde koje su se javno oglasile protiv Superlige, ali u ime momčadi, pišu Englezi, pobunu predvodi kapetan Maguire.

Stasiti engleski stoper pridružit će se sastanku premierligaških kapetana u srijedu u organizaciji Liverpoolova kapetana Jordana Hendersona.

gol expired Nakon Kloppa i Guardiola protiv Superlige: "Uprava mi mora objasniti tu odluku" divider

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider