Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sve glasnije kritike

Nakon Kloppa i Guardiola protiv Superlige: "Uprava mi mora objasniti tu odluku"

Pep Guardiola nije siguran u odluku Cityja da nastupa u novoosnovanoj Superligi.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

 Trener Manchester Cityja Pep Guardiola je izjavio da će mu uprava kluba morati objasniti odluku da se nastupa u Superligi.

Nakon Jürgena Kloppa koji je prije utakmice s Leedsom izrazio nezadovoljstvo s odlukom vlasnika Liverpoola da sudjeluju u novoosnovanoj Superligi, isto je rekao trener Cityja Pep Guardiola.

"Superliga? Ajmo pričati o stvarnosti..."

Na današnjoj konferenciji za novinare prije prvenstvenog susreta s Aston Villom, Guardiola se osvrnuo na pristanak kluba da nastupa u Superligi.

"To je pitanje na koje predsjednik mora odgovoriti. Ja vam mogu dati svoje mišljenje, ali bih volio da mi uprava objasni zašto su pristali na sudjelovanje u Superligi", rekao je Pep koji tvrdi kako sljedeće sezone žele igrati Ligu prvaka.

"Superliga je embrij koji još uvijek ne diše. Mi možemo pričati samo o stvarnosti, a to je Liga prvaka. Mi ćemo pokušati proći u finale Lige prvaka, a onda i sljedeće sezone želimo igrati u europskim natjecanjima, jer smo to zaslužili i osvojili svojim radom na terenu", kaže Pep.

gol expired Čeferin upitao odmetnute klubove: ''Gdje biste vi bili da su najbolji od prije 30, 40 godina osnovali Superligu?'' divider

Katalonski trener tvrdi kako se u sportu rezultati postižu na terenu, a ne izvan terena.

"Navijam za ovaj klub, dio sam ovog kluba, ali imam svoje mišljenje. Za mene sport nije sport, ako rezulate ne postižemo svojim radom na terenu", zaključio je Guardiola. 

Dodajmo kako se sve više priča o navodnom odustajanju Cityja od nastupa u novoosnovanoj Superligi, a njima bi se mogao pridružiti i Liverpool. No, o tome će sigurno biti više riječi narednih dana. Za sada su to sve glasine.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider