Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
autogol je manji problem

Unitedovi navijači u nevjerici, fanovi umiru od smijeha: Pogledajte gluposti koje radi najskuplji stoper u povijesti

Harry Maguire potrudio se da njegovi brojni kritičari ponovno imaju municije za napad na njega i njegove nogometne vještine.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kada je u kolovozu prošle godine kompletiran transfera Harryja Maguirea iz Leicestera u Manchester United za rekordno iznos od 87 milijna eura, mnogima nije bilo jasno što Crveni vragovi rade. U svojoj prvoj sezoni Maguire je pokazao da može biti sjajan u obrani, ali i da može nerijetko kiksati.

Mnogi stručni komentatori vjeruju da je United pogriješio i da je takvog igrača mogao pronaći i među amaterima. Maguire je tu teoriju u nedjelju navečer dodatno osnažio u polufinalnoj utakmici FC Cupa u kojoj je Chelsea eliminirao Manchester United s 3:1.

gol expired Rebićeve izjave odjeknule u Italiji i Njemačkoj: Bez dlake na jeziku oprao Juventusove zvijezde divider

Maguire je u 74. minuti postigao autogol za vodstvo Chelseaja 3:0, no mnoge je nasmijao i potaknuo na dodatne salve kritika njegov potez sa samog kraja utakmice.

Tada je zbog driblanja zamalo izgubio loptu, pa ju oduzeo svom suigraču i onda ponovno trčao kao muha bez glave s loptom u nogama. U konačnici je tražio nekoga na suprotnoj strani terena, no dodao je loptu igraču Chelseaja...

gol expired Hajdukovo dijete zabilo nož u srce Splićanima: Njegovim golom Rijeka je nadmašila Hajduk u povijesti njihova derbija divider

"Čovjek, mit, legenda. 87 milijuna eura", to je samo jedan od brojnih komentara u kojima se fanovi sprdaju sa stoperom Manchester Uniteda. Uostalom, pogledajte sami u što se Maguire uvalio i što je sve radio u toj 87. minuti.

Video Harryja Maguirea pogledajte OVDJE.

gol expired Čeka nas ludo zadnje kolo, tko će do Lige prvaka? Sve se brzo okrenulo, ovo su kalkulacije divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider