Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ima jedan uvjet

Hajduk je na potezu: Tottenham spreman pustiti Perišića

Ivan Perišić slobodan je pronaći novi klub.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Daily Mail izvještava kako je Tottenham spreman pustiti Perišića ovo ljeto ukoliko u klub dođe ponuda koja će zadovoljiti čelnike Spursa.

Otežavajuća je okolnost, kako izvještavaju engleski mediji, ta da Tottenham neće dati slobodne papire Perišiću što znači da neće moći besplatno doći u Hajduk.

Uvjet je to koji su se nadali zaobići u Splitu jer odšteta koju bi trebali platiti za Perišića prevelika je za Hajduk. Ovo je samo još jedna saga u priči oko povratka Perišića na Poljud koji je napustio još kao tinejdžer.

Dok se ne razriješi njegova situacija u klubu Perišić konstantno na pripremama pruža izvrsne partije pod novim trenerom Postecogluom. Iako ulazi s klupe u posljednjim utakmicama upravo je on bio ta prevaga koja je donosila bolju igru Spursima.

Kovačić, David i Diaz Manchester City u reprizi četvrtfinala Lige prvaka slavio protiv Bayerna: Zaigrala četiri Hrvata divider

Teško je za očekivati da će Perišić dobiti priliku pored Sona na lijevom krilu, a u korist mu također ne ide niti sustav koji Australac grčkih korijena na klupi preferira.

Naime, on je do sada uvijek koristio igru s četvoricom u posljednjoj liniji gdje bi Perišić igrao defanzivnijeg beka. Nije to ista uloga koju je igrao pod Conteom prošle sezone, već je riječ o defanzivnije odgovornijoj postavci koju Perišić nije često igrao.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider