Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
TRAŽI SE POBJEDA

Stjepan Tomas pred europski ispit: "Želimo napuniti stadion i odigrati još bolje nego protiv Slavena"

Osijek u ovosezonsku europsku avanturu kreće sutrašnjim susretom na Opus Areni protiv mađarskog ZTE-a.

Briljantna pobjeda protiv Slaven Belupa sa šest pogodaka u mreži gostiju napunila je samopouzdanjem nogometaše Osijeka, pred početak ovosezonske europske avanture.

Ona također započinje na Opus Areni, gdje Bijelo-plave sutra od 20 sati očekuje utakmica protiv mađarskog ZTE-a, koju je trener Stjepan Tomas najavio na današnjoj konferenciji za medije.

ZTE igra ofenzivno, očekuje se napadačka utakmica

"Očekujem sličnu utakmicu onoj protiv Slaven Belupa jer ZTE igra napadački nogomet, teže igri, a uz to su disciplinirani i organizirani, s dobrim pojedincima. Bit će teško i zahtjevno, pa za pozitivan rezultat moramo biti bolji nego protiv Slaven Belupa", rekao je oprezno trener Osijeka, nastavivši:

"Vjerujem u igrače i u momčad, ulazak u utakmicu mora biti kao u subotu, moramo dominirati i držati visoki ritam svih 90 minuta. Kad sam tek došao govorio sam o ritmu, neću odstupati od toga i tražit ću od momčadi da bude na toj razini."

Problemi u posljednjem redu

Problemi za Osijek postoje u zadnjem redu, budući da će vjerojatno tek pred utakmici biti poznato može li Adrian Leon Barišić nastupiti, dok Stefanos Evangelou, koji je odigrao vrlo dobro protiv Slavena, nosi suspenziju koju je zaradio još kao igrač Šerifa.

"Analizirali smo suparnika, znamo s kojim igračima i na koji način moramo igrati. Nakon zadnjeg treninga ćemo odlučiti o promjenama, ali znamo mane i vrline suparnika i postavit ćemo se na način da pred svojim navijačima igramo na pobjedu", objasnio je, dodavši nešto o stanju rostera:

"Situacija nije ugodna, ali naći ćemo rješenje. Imamo rješenje za sve, širok roster i ako Barišić ne bude mogao onaj koji dobije priliku dostojno će ga zamijeniti. Bio bih zadovoljan pobjedom. Naravno, najbolje bi bilo da to bude sa što više razlike, ali bilo kakva pobjeda bi pred uzvrat puno značila."

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider