Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Možda novi 'penaldžija'?

Pregovori oko ugovora su iskaz nepoštovanja prema Petkoviću: "Egocentrici to traže, pucao je penal 'da netko slučajno ne bi pomislio da se potrudio'"

Bruno Petković bio je jedna od tema 2. epizode podcasta Utakmicu po utakmicu. Razlog? Njegova partija za Dinamo u porazu u derbiju od Hajduka.

Nogometaši hrvatskog prvaka Dinama poraženi su od Hajduka 2:1 u 1. kolu Supersport HNL-a, a kao jedan od krivaca označen je Bruno Petković, koji iako je zabio, nije realizirao jedanaesterac koji je mogao odvesti utakmicu drugim tijekom. Ovako…

"Petković je ušao u zadnju godinu ugovora i predugo traju pregovori s njim. To je iskaz neke vrste nepovjerenja ili nepoštovanja. Petković to poštovanje traži jer je egocentrik. Uzmite kazneni udarac. Pucao ga je 'da netko slučajno ne bi pomislio da se potrudio'. Ne zamjeram mu ništa, on je takav, neka ih puca takvih stotinu još…,“ rekao je Ivan Ljubić.

Ali ne više za Dinamo ili reprezentaciju…

"Treba li ga mijenjati kao izvođača? Treba, ovo mu je treći promašeni zaredom, Gorica, Španjolska i sad Hajduk.“

Više o ovoj temi, ali i ostalim aktualnostima iz 1. kola Supersport HNL-a saznajte u 2. epizodi druge sezone podcasta Utakmicu po utakmicu ovog ponedjeljka na gol.hr-u.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider