Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
SVE DALJE OD HAJDUKA

Ivan Perišić odigrao drugo poluvrijeme u visokoj pobjedi Tottenhama, ponovno je asistirao

Ivan Perišić uspješno se nastavlja boriti za ostanak u konkurenciji unutar prve momčadi Tottenhama.

Ivan Perišić (Foto: Afp)

Ako ćemo suditi po učinku Ivana Perišića na pripremama momčadi Tottenhama, kod menadžea Spursa Angea Postecogloua bi trebao biti postojati neki problem ako ne odluči dati svoje povrerenje hrvatskom reprezentativcu u novoj sezoni.

Ivan je ponovno odigrao sjajnu utakmicu u njihovom dresu, zaigravši u drugom poluvremenu utakmice protiv Lion City Sailorsa, odigrane u Singapuru.

Četiri pogotka postave s Perišićem

Tottenham je slavio rezultatom 5:1, s tim da su gubili od 14. minute te izjednačili tek u sudačkoj nadoknadi prvog dijela, pogotkom Harryja Kanea iz kaznenog udarca.

Perišić je priliku dobio u postavi gdje su još zaigrali strijelac jednog pogotka Giovanni Lo Celso, Pierre Hojbjerg, Oliver Skipp, Emerson Royal te Richarlison, koji je postigao hattrick.

Za drugi od tih pogodak, onaj kojim su Spursi došli u vodstvo, asistirao mu je Perišić i to ubačajem iz auta. Brazilac se jako dobro snašao na duboko ubačenu loptu hrvatskog reprezentativca te je savladao vratara.

Pogodak s kojim navijači Hajduka baš neće biti sretni možete pogledati OVDJE.

Čini se kako Ivan ima namjeru dokazati da mu je mjesto i dalje u najjačoj europskoj nogometnoj ligi, a svojim partijama se čini kako to uspijeva.

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider