Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Hit-trener lige

Guardiola otkrio koga vidi kao svog nasljednika: “On je sljedeći trener Cityja“

Pep Guardiola naveo je kolegu za kojeg smatra da bi ga trebao naslijediti.

Pep Guardiola (Foto: Afp)

Manchester City trenutno nije u najboljoj formi. U posljednje četiri utakmice upisali su tri poraza, od toga dva za redom u Premier ligi. Tako loš niz Guardiola ne pamti od prosinca 2016. godine.

No, nitko u Cityju niti ne pomišlja o smjeni španjolskog trenera kojemu ugovor vrijedi do 2025. godine. Lošu formu Guardiolina će momčad pokušati prekinuti protiv Brightona, kojeg dočekuje ovog vikenda na Etihadu.

Leo Messi i Papu Gomez Svjetski prvak i legenda Serie A prisilno završava karijeru: Presudio mu doping divider

Guardiola je prošli puta kada su se susreli Manchester City i Brighton bio impresioniran momčadi koju vodi De Zerbi, a utakmica je završila remijem 1:1.

“On je sljedeći trener Manchester Cityja“, rekao je Guardiola nekolicini igrača Brightona nakon što je utakmica završila.

Talijan je u ovoj sezoni impresionirao mnoge svojim taktičkim rješenjima, pogotovo u uvjerljivim pobjedama nad Manchester Unitedom i Newcastleom. Njegovi uspjesi samo su nastavak onoga što je De Zerbi napravio s Brightonom prošle sezone kada ih je prvi puta uveo u Europsku ligu.

Ivan Leko Leko komentirao glasine o Šahtaru: "Livaja? Ljudi ne znaju, ali to je dio razloga zašto je manje zabijao" divider

Trenutno se momčad s juga Engleske nalazi na šestom mjestu, ali valja istaknuti kako su u prvih osam kola imali poprilično težak raspored.

Reference koje ima Talijan guraju ga kao ozbiljnog kandidata za nasljednika Guardiole, a sada je dobio i preporuku jednog od najvećih trenera današnjice.

Standings provided by Sofascore

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider