Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
DJELO HULIGANA

Grosso objavio fotografiju dan nakon napada: Pogledajte kako izgleda 13 šavova oko njegova oka

Trener Lyona Fabio Grosso teško je stradao nakon jučerašnjeg napada huligana na autobus njegove momčadi.

Fabio Grosso (Foto: Guliver Images)

Strašan i teško objašnjiv napad navijača, odnosno huligana Olympique Marseillea na autobus s igračima i stožerom Lyona, rezultirao je odgodom njihove jučerašnje utakmice, ali i teškom ozljedom bivšeg svjetskog prvaka, a danas trenera Lyona, Fabija Grossa.

Njega je po licu pogodilo razbijeno staklo, a dolaskom na stadion je autobus morao napustiti uz pratnju te je odmah podvrgnut liječničkoj skrbi. Upravo zbog njegove teške ozljede, utakmica se na kraju nije odigrala.

Grossu 13 šavova u blizini oka

Inače, huligani su kamenjem napali i dva autobusa s navijačima svojim rivala.

Svoju ljutnju putem Instagrama izrazio je i bivši hrvatski reprezentativac Dejan Lovren, koji je trebao nastupiti u prvom sastavu bivšeg višestrukog prvaka.

Grosso je prošao s 13 šavova u blizini svog oka, koje samo čudom nije ozbiljnije ozlijeđeno te bi se već danas trebao vratiti svojim obavezama.

Ipak, sve je moglo proći puno gore, a što je najgore, ovo nije izolirani slučaj u Francuskoj, gdje nogometni huliganizam sve više uzima maha. No, donedavno je sve bilo vezano uz međusobne obračune navijača, a sad su očito i momčadi postale metom huligana.

Pogledajte kako Grosso izgleda danas.

Oko Fabija Grossa Oko Fabija Grossa (Foto: Afp)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider