Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ružne scene iz Francuske

Lovren se žestoko oglasio nakon kamenovanja autobusa: "Jednog će dana biti kasno"

Bivši Vatreni obrušio se na navijače Marseillea koji su kamenovali autobuse.

Dejan Lovren (Foto: Afp)

Derbi 10. kola francuske Ligue 1 između Marseillea i Lyona odgođen je zbog divljanja domaćih navijača. Pred sam početak utakmice kamenovan je autobus s igračima Lyona, a deblji je kraj izvukao trener Fabio Grosso.

Talijanski je trener krvavog lica unesen na stadion uz pomoć dvojice pomoćnika, a još najmanje dva autobusa s navijačima Lyona kamenovana su dok su se probijala do stadiona.

Nakon užasnih scena oglasio se i legendarni hrvatski nogometni reprezentativac Dejan Lovren, koji se vratio u francuski klub prošle sezone.

Fabio Grosso VIDEO Kamenovali bus Lovrenove i Ćaleta-Carove momčadi: Razbili prozor i teško ozlijedili trenera Lyona divider

"Ono što se dogodilo večeras našem treneru i našem autobusu je prevršilo svaku mjeru. Poštujem prave navijače, ali ovo nisu pravi navijači. To su ljudi koji su došli s namjerom da nanesu ozbiljne ozljede i uspjeli su u tome. Ovo više nema veze s nogometom.

Ako se ne promijeni zakon, jednog će dana biti kasno. Vlada mora nešto učiniti. Želim svim navijačima Lyona siguran povratak kućama", poručio je Lovren na službenom profilu na Instagramu.

Objava Dejana Lovrena na Instagramu Objava Dejana Lovrena na Instagramu (Foto: Dejan Lovren/Instagram)

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider