Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
što će reći uefa?

Nakon Delija, i Grobari provocirali zbog Oluje: Poslali poznatu poruku s tribina

Navijači najvećih srpskih klubova "obilježili" su obljetnicu Oluje.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Obljetnica Oluje veliki je dan u Hrvatskoj, dok u Srbiji budi kudikamo drugačije konotacije.

Navijači najvećih srpskih klubova redovito obilježavaju ovaj datum – nakon Delija na utakmici protiv Københavna oglasili su se i Grobari, čiji je Partizan igrao s Malatyasporom u trećem pretkolu Europske lige (3:1 za Beograđane).

Grobari su na tribinama podijeljeni u nekoliko zaraćenih frakcija, a ispod jedne od njih stajao je transparent s natpisom ''dogodine u Kninu''.

Počinje najbogatija svjetska liga: Kloppova zabrana igračima napokon prestaje, tko su favoriti za osvajanje? Tunel na Anfieldu i čuveni znak (Foto: AFP) Slavlje Cityja (Foto: AFP) Manchester City obranio naslov prvaka (Foto: AFP) +3 Momčad Tottenhama (Foto: AFP)

Poznati je to slogan kojim se poziva na obnovu Republike Srpske Krajine, državne tvorevine sa sjedištem u Kninu, koji je Hrvatska vojska oslobodila u pobjedničkoj akciji 1995. godine.

Vidjet ćemo hoće li UEFA intervenirati povodom ovih poruka.

Bayernu propada velika želja, pa Kovač dovodi Hrvata: Pregovori u naprednoj fazi! Ivan Perišić (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) +1 Niko Kovač (Foto: AFP)

Otkriveno zašto Mandžukić nije otišao u Man Utd: Ipak je na odlasku, vraća se u Njemačku? Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP)

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider