Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
stvara se hrvatska kolonija

Bayernu propada velika želja, pa Kovač dovodi Hrvata: Pregovori u naprednoj fazi!

Bayern bi u novoj sezoni mogao ići na hrvatski pogon.

Galerija Ivan Perišić (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP) Ivan Perišić (Foto: AFP) +1 Niko Kovač (Foto: AFP)

''Trebamo igrače koji nam mogu pomoći odmah'', zavapio je Robert Lewandowski na press-konferenciji nakon njemačkog Superkupa, u kojem je Borussia Dortmund ogolila Bayernove slabosti i slavila s 2:0.

Činilo se da je to instant-pojačanje Leroy Sane, ali mladi Cityjev krilni igrač zaradio je nezgodnu ozljedu zbog koje će završiti na operacijskom stolu.

Zbog toga u Bavarskoj traže alternative, a kao glavna meta isplivao je Ivan Perišić. Talijanski transferni stručnjak Gianluca Di Marzio javlja da su pregovori već u naprednoj fazi te da bi Perišić uskoro mogao obući dres Bayerna.

Otkriveno zašto Mandžukić nije otišao u Man Utd: Ipak je na odlasku, vraća se u Njemačku? Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Mario Mandžukić (Foto: AFP) Niko Kovač (Foto: AFP)

Istu vijest prenosi i njemački Bild, koji ističe da Perišić dobro poznaje Bundesligu – igrao je četiri sezone za Borussiju Dortmund i Wolfsburg, pa ne bi imao puno problema s prilagodbom.

Perišićev je status u koncepciji Antonija Contea upitan – novi Interov trener preferira igru bez klasičnih krila, pa se u Italiji već pisalo o odlasku hrvatskog reprezentativca.

U momčadi Nike Kovača mogla bi se oformiti prava hrvatska kolonija – u vezu s Bayernom dovodi se i Juventusov Mario Mandžukić.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider