Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
drugo veliko pojačanje

Pitanje je sata kada će završiti sapunica oko Griezmanna: Za slobodu će sam platiti 120 milijuna eura!

Antoine Griezmann danas bi trebao postati novi igrač Barcelone, ali tek nakon što plati 120 milijuna eura.

Antoine Griezmann slavi pogodak (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Tijekom ovoga petka trebala bi završiti sapunica oko francuskog napadača Antoinea Griezmanna. Iako su mnogi u četvrtak navečer prenijeli vijest da je Barcelona aktivirala otkupnu klauzulu za Griezmanna, to se nije dogodilo.

Francuz će tijekom današnjeg dana, točnije napravit će to njegov predstavnik, platiti Atleticu 120 milijuna eura, koliko košta njegova odštetna klauzula, i time postati slobodan igrač.

Nakon toga će potpisati petogodišnji ugovor s Barcelonom, pri čemu će mu katalonski klub vratiti na račun 120 milijuna eura, a sve pod stavkom "sign in fee", odnosno svojevrsni bonus za potpis.

Florentino Perez (Foto: AFP) Uzbuna u Barceloni: Real u tajnosti radi na megatransferu i ima jakog aduta divider

Griezmann će tako postati treće najskuplje pojačanje u povijesti Barcelone nakon Philippea Coutinha i Ousmanea Dembelea. Barca je Brazilca platila sveukupno 135 milijuna eura, a Dembelea 125.

Griezmann će biti treće ovoljetno pojačanje Barcelona, nakon što su već pristigli Frenkie de Jong i vratar Neto. Navodno se još očekuje povratak Neymara u klub, no to je u ovom trenutku teško zamisliti, s obzirom na veliki novac koji je katalonski klub već potrošio.

Nekadašnji napad Barce: Neymar, Messi i Suarez (Foto: AFP) Barca slaže najjači napad u povijesti: Nova formacija za četiri superzvijezde i nepravda prema Rakitiću divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider