Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
PAOK moli svoje navijače

Grčka policija u stanju pripravnosti uoči PAOK - Dinamo, dobili su posebnu naredbu

PAOK i Dinamo igraju od 18:45 u Solunu uzvratnu utakmicu osmine finala Konferencijske lige.

Galerija Grčka policija Navijači PAOK-a Navijači PAOK-a

Grčka policija u stanju je pripravnosti uoči večerašnjeg uzvratnog susreta osmine finala Konferencijske lige između solunskog PAOK-a i zagrebačkog Dinama.

UEFA je obje utakmice okarakterizirala visokorizičnim, posebice nakon onog što se dogodilo ljetos u Ateni i ubojstva navijača AEK-a Michalisa Katsourisa.

Stoga nije čudila odluka o zabrani gostujućih navijača i u Zagrebu i u Solunu. Prvi je susret protekao bez ikakvih incidenata, a nadamo se kako će i večerašnji ogled u Solunu proći bez problema.

Suradnja policije iz svih država

Policija je dobila naredbu za uhićenje sumnjivih osoba prije ulaska u grad. UEFA je na svakoj utakmici imenovala po dva službenika osiguranja, a policijske službe Grčke i Hrvatske obvezale su se na suradnju s odgovarajućim službama ostalih balkanskih država, a posebno onih koje graniče s Grčkom.

Grčki mediji pišu kako se posljednja dva dana provodi stroga kontrola putovnica na svim ulazima u zemlju i temeljita pretraga popisa putnika letova s ​​krajnjim odredištem solunske zračne luke Makedonija.

Do sada nema nikakvih informacija o ozbiljnijim indicijama o mogućim navijačkim incidentima u Solunu, no policija je na oprezu. U gradu su pojačane mjere sigurnosti, posebice oko stadiona Toumba gdje su angažirane i specijalne policijske postrojbe.

PAOK ima niz molbi za svoje navijače

PAOK je pozvao svoje navijače da se suzdrže od ponašanja koje bi moglo dovesti do kazne.

"Nemojmo bacati predmete, ne koristimo laserske uređaje, ne palimo baklje i prskalice, ne dižimo transparente političkog ili rasističkog sadržaja. Kako smo saznali iz prve ruke, i najmanja nepravilnost će biti iskorištena protiv nas, a momčad nije ista bez vas na tribinama," poručio je solunski klub svojim pristašama.


 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider