Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
pogledajte sjajnu poruku

Govor Ćane bez mana na timeoutu bio je ključan: Nakon ovog smo pobijedili Srbiju

Ključan govor na timeoutu Ćamile Mičijević.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatska ženska rukometna reprezentacija apsolutna je senzacija Europskog prvenstva 2020 godine. Izabranice Nenada Šoštarića u skupini su pobijedile redom sve favorite – Mađarsku, Nizozemsku i Srbiju, a zadnja pobjeda bila je ključna.

Hrvatska je pobijedila Srbiju 25:24 i tako kao prva u ''skupini smrti'' prošla u drugi krug gdje je prenijela čak četiri boda i došla jako blizu plasmana u polufinale. Naravno, za to polufinale treba pobijediti dvije od tri utakmice u drugom krugu, ali Hrvatice ce igraju rukomet života i sve je moguće.

gol expired Izbornik rukometašica ljutit na EHF: ''To je van pameti, nisu nam samo plan promijenili'' divider

Hrvatice u četvrtak od 18:15 igraju protiv Rumunjske koja je kao treća prošla u drugi krug. Hrvatska može preuzeti ulogu favoritkinja nakon čudesnih rezultata, ali Rumunjke su opasne i cure trebaju biti oprezne. Nakon toga slijede dvoboji s Norveškom i Njemačkom.

Rukometašice su porazile Srbiju koja je zbog toga ispala s natjecanja, ali nije bilo lagano igrati protiv dobre reprezentacije kao što je Srbija. Sredinom prvog dijela hrvatska igra se malo raspala i Srpkinje su otišle na +4, ali onda stiže preokret. Hrvatska je napravila seriju od 5-0 i došla do 15-14, a kasnije su naše rukometašice držale egal i slavile s jedan razlike.

gol expired Ćana bez mana: Upoznajte djevojku koja uništi protivnice pa vodi emisiju divider

Ključan govor na timeoutu Ćane bez mana

Izbornik Šoštarić je vidio da su rukometašice malo pale i pozvao je minutu odmora gdje je pojasnio koje akcije treba odigrati, a onda je ulogu šefice preuzela igračica Ćamila Mičijević, inače dobri duh reprezentacije, a nadimak joj je Ćana bez mana.

Mičijević je glavna zadužena za atmosferu u reprezentaciji, a samo jednom rečenicom je motivirala suigračice koje su nakon toga srušile i Srbiju, a nitko ne zna gdje im je kraj.

''Idite da napadate gol i da zabijete gol, a ne da se dodajete'', jasna je bila Ćamila, a suigračice su je i poslušale.

Ćamilin govor pogledajte OVDJE.

 

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider