Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Izgleda tužno, ali

Otvorene Olimpijske igre u Tokiju bez gledatelja: "Ovo su najčudnije Igre ikad, ali naši sportaši spremni su na sve"

Danas su službeno otvorene Olimpijske igre u Tokiju koje će trajati do 8. kolovoza.

Nakon gotovo četverostane ceremonije, službeno su otvorene Olimpijske igre 2021 u Tokiju koje će trajati do nedjelje, 8. kolovoza.

Sjajna japanska tenisačica Naomi Osaka upalila je olimpijski plamen, a cijela je svečanost održana pred tek 950 uzvanika na tribinam Olimpijskog stadiona u Tokiju.

Glavni tajnik HOO-a Siniša Krajač kaže da je ovo bilo najčudnije otvaranje Igara ikad.

"Vidjeli ste i sami da je to bilo najčudnijte otvaranje Olimpijskih igara ikad. U principu gledatelja nije bilo na tribinama, bili su tek predstavnici delegacija i sportaši koji su bili veseli. Nisu se dali pokolebati", kazao je.

Hrvatski olimpijski medaljaši KVIZ Koliko znate o hrvatskim medaljama na olimpijskim igrama? Naši navijači ove bi odgovore trebali znati divider

Iako Igre izgledaju dosta tužno, svi se nadaju kako će sve proći bez poteškoća, a stroga pandemijska prilika predstavljaju problem svim sportašima.

"Problem je psihološke prirode jer sportaši moraju biti zatvoreni, imaju propisane prostore gdje se moraju kretati, imaju svoje mjere kojih se moraju držati, tako da to sigurno utječe na njih", rekao je pa dodao kako su naši olimpijci spremni za sve.

gol expired Otvorene Olimpijske igre uz spektakl na stadionu: Sandra i Josip ponosno nosili hrvatsku zastavu divider

"Bitno je naglasiti da su naši sportaši spremni na sve, oni se uvijek mogu prilagoditi novim uvjetima, tako da se nadam da će povući dobre rezultate, kao i uvijek", rekao je Krajač.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider