Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
velike ambicije nerazzurra

Inter kreće po Modrića i Kroosa: "Dragi Luka, mi smo i dalje ovdje. Nismo odustali"

Ohrabren lošom formom i atmosferom u Real Madridu, Inter se ponovno nada transferu Luke Modrića.

Modrić i Kroos u dresu Reala (Foto: AFP) (Foto: Afp)

Luka Modrić osvanuo je naslovnici talijanskog dnevnog lista Gazzette dello Sport, a tema je, naravno, potencijalni transfer u Inter. Gazzetta prenosi da Nerazzurri nikada nisu odustali od Modrića, a sada su dodatno ohrabreni činjenicom da Realu ne ide u prvenstvu, ali i navodnom odbijenicom Luke čelnicima Reala, koji su mu ponudili produljenje na samo jednu dodatnu sezonu i osam milijuna eura.

"Dragi Luka, mi smo i dalje ovdje. Ako mislite da je Inter odustao i krenuo dalje, to je sasvim pogrešno. Nikad ne reci nikad", piše na Gazzetti.

Hrvatski kapetan navodno traži deset milijuna eura i barem dvogodišnji ugovor, što mu je Inter spreman i ponuditi. Povrh toga, zbog kineskih vlasnika Modrić bi nakon isteka ugovora u Interu mogao otići u Kinu, gdje bi zaradio dodatnih 20 milijuna za dvije godine.

Rimski Corriere dello Sport piše da Inter ne želi samo Modrića iz Reala već i njemačkog reprezentativca Tonija Kroosa. Nijemac je pet godina mlađi od hrvatskog reprezentativca i bio bi jednako dobro, ako ne i bolje, dugotrajno gledano, pojačanje za Inter.

Ako dovođenje Modrića i/ili Kroosa ne uspije, Inter ima spremnu zamjenu, a riječ je o 24-godišnjem Argentincu iz Udinesea – Rodrigu De Paulu. On je ove sezone u 18 nastupa postigao šest pogodaka i upisao tri asistencije.

Poznata rukometašica mijenja spol i postaje muško: "Rođena sam u pogrešnom tijelu" Louise Sand i Hanna Blomstrand (Foto: AFP) Louise Sand (Foto: AFP) Louise Sand (Foto: AFP) +1 Louise Sand (Foto: AFP)

 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider