Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sprema se transfer?

Gareth Bale ostaje u Madridu? "Jutros je stigla ponuda. Ne znam, moramo razmisliti"

Gareth Bale mogao bi ostati u Madridu i potpisati za klub iz španjolske La Lige.

Gareth Bale (Foto: Afp)

S prvim danom lipnja Gareth Bale se oprostio od Real Madrida. Devet godina je nosio dres Kraljevskog kluba i osvojio 19 trofeja, a sada je u potrazi za novim klubom u kojem će pokušati oživjeti karijeru.

Tako je prije nekoliko dana u engleskim medijima osvanula senzacionalna informacija da bi se Bale mogao vratiti doma, u Cardiff City koji ganja povratak u Premier ligu, ali postoji i mogućnost da će Velšanin ostati u Madridu.

To je jutros potvrdio Angel Torres, predsjednik španjolskog prvoligaša Getafea koji dolazi iz madridskog predgrađa.

Asensio, Modrić i Benzema Veliki remont u Real Madridu: Devet igrača zauvijek odlazi, jedan vrijedi čak 40 milijuna eura divider

"Jutros mi je ponuđen Gareth Bale. Moram razmisliti o tome i razgovarati s trenerom. Ne znam hoće li doći", otkrio je Torres španjolskim novinarima tijekom konferencije na kojoj su predstavljeni novi dresovi Getafea.

Getafe je prošlu sezonu okončao na 15. mjestu španjolske La Lige, a Baleov dolazak bio bi im ogroman vjetar u leđa. Bez ikakve dvojbe, njemu bi to bila odlična priprema za Svjetsko prvenstvo 2022. u Kataru na kojem će predvoditi svoj Wales.

Tablica La Liga

Standings provided by SofaScore LiveScore
Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider