Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Predstavljena tri pojačanja

Futsal Dinamo ponovno "zapalio" Zagreb: U odličnoj atmosferi održana Dinamova Šalata

Više od dva sata Dinamovi navijači navijali su na kultnom zagrebačkom stadionu, a zagrebačkoj publici predstavila su se tri ovosezonska pojačanja Futsal Dinama.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na jedinstvenoj lokaciji na zagrebačkoj Šalati u samom centru Zagreba završena je šesta Dinamova Šalata na kojoj Futsal Dinamo tradicionalno početkom rujna na navijačko malonogometnom spektaklu obilježava početak futsal sezone.

Ovaj put u Zagrebu je gostovao Milano Calcio A5, talijanski prvoligaš u kojeg su prije dvije godine iz Dinama prešli Sadat Ziberi i Matej Horvat. Dinamo je na kraju slavio s nogometnih 2:0 pogocima Mihovila Prgometa u prvom dijelu i mladog Jure Jakovljevića u posljednjoj minuti utakmice. 

Bad Blue Boysi ponovno su iskazali impresivne navijačke sposobnosti te su bez ikakvog incidenta više od dva sata navijali za svoj Dinamo.

Više od dva sata Dinamovi navijači navijali su na kultnom zagrebačkom stadionu, a zagrebačkoj publici predstavila su se tri Dinamova ovosezonska pojačanja. Novi Plavi 9 Robert Grbić odigrao je vrlo dobru utakmicu, kao i novi prvi vratar Modrih Mario Herceg

U 26. minuti utakmica je prekinuta kako bi se klub oprostio od dugogodišnjeg vratara Gorana Škorića koji je otišao u zasluženu mirovinu, a kojemu je prigodan poklon udijelio Matija Đulvat iz Futsal Dinama i predstavnik grupe Bad Blue Boys.

Kečkeš prognozira utakmicu u Azerbajdžanu Prognoza za današnju utakmicu Vatrenih: Opet dvojka, a nama trojka! divider

Što se tiče Trofeja Dinamo, naslov u seniorskoj konkurenciji osvojila je ekipa Meteora Futsal nakon boljeg izvođenja penala nad Playboxom, a penali su odlučili pobjednika i veteranskog dijela turnira. Čarobna Frula je, nakon 0:0 u regularnom dijelu, nadvisila Megaton Music. Izvjesno je jedino bilo žensko finale u kojem su prvakinje Hrvatske sa 6:0 svladale djevojke iz NK Dinamo Osekovo.

Titulu Josip Kuže za najboljeg igrača natjecanja dobili su Dominik Brletić (Meteora, seniori), Alen Klakočer (Čarobna Frula, veterani) i Natalija Hubak (SC Flegar, žene). Nagradu Dražan Jerković za najboljeg strijelca dobili su Marko Korečić (Vulkanizacija Mario, seniori), Miro Fabijan (HR Tuning, veterani) i Marija Žagar (SC Flegar, žene), dok su titulu Ivan Turina za najboljeg golmana osvojili Tomislav Hercigonja (Playbox, seniori), Alen Jukić (Megaton, veterani) i Ana Kunštek (Dinamo Osekovo, žene).

Skandal u Francuskoj: Albancima pustili himnu Andore, a onda se dogodio još jedan gaf Screenshot: YouTube Albanski navijači (Foto: AFP) Francuska - Albanija (Foto: AFP) Albanski navijači (Foto: AFP)
 

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider