Nakon čudesne večeri u Trnavi i visoke pobjede protiv Slovaka, Hrvate danas čeka novi kvalifikacijski susret u borbi za Euro.

''Kao što je dr. Ivo Zicer predvidio, u Slovačkoj je pala dvojka, tj. nama trojka, tri boda za poboljšanje situacije na ljestvici. Uspješno smo odradili trnovito gostovanje u Trnavi, zicer će se barem još netko od direktnih suparnika spotaknuti tamo'', rekao je naš prognozer Hrvoje Kečkeš u novoj epizodi serijala KEČ KEŠ.

No da bismo ta tri boda kapitalizirali, i u Azerbejdžanu nam treba dvojka na listiću, a trica u bodovima. Ako još ovo odradimo kako treba, do kraja kvalifikacija ostaje nam još samo jedno gostovanje kod Walesa, a doma nemamo plan prosipati bodove pa fino idemo na vrh ljestvice, a ovi ostali neka se međusobno pokefaju za drugo mjesto.

Kakva su predviđanja dr. Zicera za ovu tekmu i kako ćete se njome moći okoristiti, pogledajte u videu, a ostale prognoze dr. Zicera vezane za kvalifikacije za Europsko prvenstvo, ali i ostale sportske događaje pratite na stranici Kladionice Hrvatske lutrije.