Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
redsi im uvalili petardu

Eksplodirao nakon poraza od Liverpoola: "Osvojio si prvenstvo, ali ne moraš zato biti bahat"

Frank Lampard poludio je na igrače Liverpoola i načina na koji su slavili golove u njima rezultatski nebitnoj utakmici.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U srijedu je odigrana posljednja utakmica 37. kola engleske Premierlige u kojoj je Liverpool na svojem travnjaku s čak 5:3 slavio protiv Chelseaja, te nakon toga po prvi put u posljednjih 30 godina podigao trofej pobjednika najvišeg ranga engleskog nogometa.

Nakon utakmice uslijedila je dodjela medalja i trofeja, a potom veličanstvena proslava navijača na ulicama koju nije mogla zaustaviti ni pandemija koronavirusa. Ono što je mnogima promaknulo je bijesna reakcija Franka Lamparda tijekom i nakon utakmice zbog načina na koji su igrači s Liverpoolove klupe slavili pogotke.

Daniele Scardine i Diletta Leotta (Foto: Instagram) Ovaj par itekako privlači pozornost: Ibra ne pušta na miru zanosnu Dilettu divider

Nakon susreta je, za kamere Sky Sportsa, Lampard otkrio zašto je zapravio izgubio živce.

"Nemam nikakvih problema s Jurgenom Kloppom. On je sjajno vodio svoju momčad i on je sjajna osoba. Klupa Liverpoola je preburno slavila golove koji im ništa ne znače. Osvojio si prvenstvo na dominantan način i svaka čast na tome, ali ne moraš zato biti arogantan", kazao je Lampard, koji je tijekom susreta imao nekoliko izmjena riječi s Kloppom, koji ga je pokušao smiriti.

Chelsea je ovim porazom pao na četvrto mjesto, nakon što ga je bodovno sustigao Manchester United koji ima bolju gol razliku. Te dvije momčadi drže posljednje mjesto koje vodi u Ligu prvaka, a samo bod manje uoči posljednjeg kola ima Leicester.

Florentino Perez i Zinedine Zidane (Foto: AFP) Zidane ostavio u nevjerici predsjednika Reala: Može izgubiti 26 milijuna eura, ali očito ga nije briga divider

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider